Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyenféle zsinórok alkalmasak...

Milyenféle zsinórok alkalmasak húsok összekötözéséhez (sütéshez)?

Figyelt kérdés
pl. normál varrócérna is (több szálasan)?
2019. ápr. 7. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, ha nem szakad könnyen! Én is cérnával szoktam pl. a töltött húst összevarrni, vagy a csirkét összekötni sütés előtt.
2019. ápr. 7. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!!! - majd többszálasan csinálom (marhalábszár lesz)

első próbálkozás...próbálom elkerülni sok kevergetést - nem pörköltet csinálok, hanem sütőben sütést

2019. ápr. 7. 11:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Sokat vesződtem a kötözéssel, de szétcsúszkált, így aztán összekötözgetés nélkül sütöttem (kb. 2 centi széles szeleteket kellett volna összekötözni). Írta a recept, hogy ne sajnáljam a sót és a borsot, mert egyébként nem lesz jó íze. Hát, én aztán nem sajnáltam. Most már tudom, hogy feleannyi is elég lett volna (nagyon borsos lett).
2019. ápr. 8. 00:28

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!