Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Piskótát kellene elfeleznem,...

Piskótát kellene elfeleznem, de nincsen speciális eszközön hozzá, max egy nagy kés. Ötlet?

Figyelt kérdés

A piskóta téglalap alakú lesz. Kb. hat centi vastag, szeretném betölteni. Hogyan tudom késsel szépen elvágni, hogy egyforma legyen?

Vagy inkább süssek két vékony lapot?

Köszi a válaszokat! :)


2019. ápr. 20. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Fogod a kést- beleszúrod középen- és lassan elvágod.
2019. ápr. 20. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Damillal.
2019. ápr. 20. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A késsel nehéz rendesen elvágni, a legtöbbször szétmorzsálja a közepét.


Ami müködik, hopgy körben bevágod kb fél cm mélyen a piskótát, egy normál varrócérnát körben belehúzol, a két végét egy szimpla csomóval összefogod és lassan összehúzod a cérnát.

Ha a piskóta elötte teljesen kihült és nem gyorsan húzod a cérna két végét, akkor nagyon szépen megy.

Remélem, sikerült érthetöen leírni, ha nem világos, akkor írj vissza.

2019. ápr. 20. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Teríts le sütőpapírt arra ållíts 2 vastag vágódeezkåt közėjük ållítva tedd a piskótát és szét vågod , ha nincs eeszka 2 laminált padló darabka is jô,.
2019. ápr. 20. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy videó a cérnával vágáshoz, 4:16 körül indul az a rész, ami neked kell:

https://www.youtube.com/watch?v=fyDwJMB2O40

2019. ápr. 20. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vastagabb cérna
2019. ápr. 20. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Süss két vékony lapot, az a legegyszerűbb
2019. ápr. 20. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
ėn mindig nagy recės kėssel szoktam. de ha fėlsz hogy nem menne a dolog akkor süss kėt vékony lapot
2019. ápr. 20. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy lap helyett kettő, recés kenyérvágó késsel, damillal, cérnával, ízesítés nélküli fogselyemmel.

Mindig várd meg, hogy kihűljön a piskóta.

Szép tiszta lesz a krém, ha előbb a vágott részeket nagyon vékonyan bekened a krémmel aztán vársz 5-10 percet. Így nem keveredik a rendes krémbe a morzsa.

2019. ápr. 20. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!