Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Házi, könnyű, gyor, mégis...

Házi, könnyű, gyor, mégis ropogós pizzatészta?

Figyelt kérdés
Olyan recepteket várok olyanoktól, akik teljes pontossággal letudják írni a tapasztalataik alapján a dagasztástól a sütésig a teljes folyamatot.

2017. jan. 7. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Sose lesz olyan pizzatésztád, mint a pizzázókban, mert a legtöbb sütő 220 fokig tud dolgozni, sose lesz olyan hőfok, amit a kemencével érsz el.
2017. jan. 7. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából nem ezt kérdeztem. De kösz a tippet.
2017. jan. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!