Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért lesz minden salátámom a tartármártás olyan híg, hogy már-már gusztustalan az egész?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Miért kell a sütőt előmelegiteni? Nem az a logikus, hogy pl. egy kelt tészta még az alatt is kel, amig melegszik a sütő?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Leves kacsából (szárny), pulykából (nyak) és csirkéből (máj, farhát) vegyesen. Finom lehet együtt, vagy inkább külön főzzem?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!