Ételek, italok - Gyakori kérdések
A nyers marhacomb (Tatár-beefsteak-nek elkészítve) ehető-e vagy sem? Vagy csakis a bélszín jó erre a célra?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
13
Mennyi idő alatt dermed meg a kocsonya onnan számítva hogy szétszűrtem tányérokba és hidegre tettem?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Ma fejtettem le a vörösbort. Ha kénezem a vörösbort nem veszít a színéből? Mi történik ha nem kénezem?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
2
Mitől van a csirkehúsnak enyhén kellemetlen mellékíze másnapra? Valami praktika erre?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
7
Mézeskalács sütésnél muszáj, hogy zsírozott lisztezett legyen a tepsi? Sajnos nincs zsír, jó a margarin is?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Hogyan lehet olyan kocsonyás "öntötet" csinálni a szecsuáni csirkéhez, mint ahogy a kínai éttermekben van?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!