Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A megfőtt sonkát tényleg...

A megfőtt sonkát tényleg éjszakára a főző levében kell hagyni kihülni? Igaz hogy igy nem szárad ki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. márc. 20. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, így szaftosabb marad.
2012. márc. 20. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Feltétlenül. Sőt utána a tojást is abban főzd.
2012. márc. 20. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Igen hagyd benne kihűlni és a tojást is abba főzd meg.

Múlt évben egy házi parasztsonka megfőzése után a levében másnap délelőtt két hatalmas piaci kötözött sonkát is megfőztünk. Persze miután kivettük a parasztsonkát. Isteni finomak lettek! Két családnak készítettük, de azt is elárulom, hogy felszeletelve a fagyasztóba is jutott. Kiengedve ugyanolyan finom, mintha akkor készült volna.

Kellemes Ünnepeket!

2012. márc. 26. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 gyulaApó válasza:

Ez témához még egy csalafintaság: ha megfőtt az tojás, vedd ki a léből, törd meg kivűlről az héját alaposan, majd tedd vissza a főzőlébe mintegy félórányi időtartamra - az törésvonalak mentén egyfajta márványozott minta fog kialakulni az megpucolt tojat felületén...

gyulaApó

2012. márc. 28. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!