Hallottam, hogy Foodpandánál be lehet állítani a szűrőben, hogy csak utánvéttel fizetős éttermeket mutasson. Tényleg van ilyen opció, és, ha van, akkor hol kell beállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Szokásos laikus felhasználó vagyok (nem lehet mindenki informatikus, ahogy autószerelő sem). Jelenleg a Kaspersky Internet Securityt licenszelem, valamint a Malwarebytes Free van még hozzá feltelepítve. Úgy gondoltam, hogy szükségem lehet az online védelemre, mert...
Korábban még láttam, hogy indult gyakorló és általános ápoló képzés fizetős iskolákban is, ma pedig már sehol sem találok. Lesz még lehetőségem ilyen formában elvégezni vagy már ne is számítsak rá?
Azért 15.000 / óra a fizetősnél és mit ér? Ló*****szt se. Akkor már megyek inkább az ingyeneshez az se ér semmit, na de nem is kerül semmibe.
Úgy értem sétálni? Kep erejeig ilyesmi...
Az állami tágomatás csak akkor foglalkozik velem, ha begyógyszerzhet. Az pedig csak felületi kezelés. Érzem a régi és jelenglegi problémáim súlyát és nem tudom kibeszélni, megoldani vagy elfelejteni. Ha fizetek egy pszihológusnak, akkor is muszáj gyógyszert szednem és...
Rendeltem néhány újdonságot, azonban felmerült bennem a kérdés... Általában a minta termékek azok szoktak lenni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!