Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Éttermekben a sütés-főzés...

Éttermekben a sütés-főzés során használnak-e, megengedett-e az ízfokozók használata? (Nátrium glutamát)

Figyelt kérdés

2016. nov. 15. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezö: az éttermekben nincs megtiltva az ízfokozók - pl. nátrium glutamát - használata, mert a legtöbben nem akur módon reagálnak rá, hanem csak késöbb jön elö a negatív hatása. Viszont ha egy adott helyen rákérdezel, akkor - elvileg - kötelesek erröl a valóságnak megfelelöen felvilágosítást adni.
2016. nov. 15. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem most volt, hogy szakácsként dolgoztam, de semmi ilyesmit nem használtunk. Az alapanyagok nagy részét termelőktől vettük és frissen készítettük. Nem volt szükség másra.
2016. nov. 15. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol kiérezni a kajából, főleg önkiszolgálókban. Ahol rendesen főznek, ott semmi szükség rá.
2016. nov. 15. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!