Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Megéri gyrosozót nyitni,...

Megéri gyrosozót nyitni, működtetni?

Figyelt kérdés
Dunántúli vagyok, itt nézelődök.
2017. máj. 18. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát a Dunántúl elég tág intervallum.


Nyilván nem lehet egyszerűen rávágni hogy igen vagy nem. Kérdés mi a cél: csinálni egy autentikus, tényleg pipec gyrosost ami ritkaságszámba megy és akár a környező városokból is odavonzza az embereket. Vagy inkább olyat ami az olcsóságra megy, siető emberek és éjszakai részegek mekkája. Mindkettő működhet. Nagyon fontos a jó hely kiválasztása, a célcsoport kinézése, a hirdetések, a jó személyzet, és olyan helyre nyitni ahol van még rés a piacon.

2017. máj. 18. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Nyári szezonba talán még jó is lenne.. de télen ki van halva
2017. máj. 18. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy nyereséges lesz-e vagy veszteséges, az pedig sok mindentől függ.

Kérdésed alapján neked nem érdemes.

2017. máj. 18. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!