Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvényét valaki el...

A vonzás törvényét valaki el tudná magyarázni?

Figyelt kérdés
Nem értem, egyáltalán milyen elven - magyarázaton - alapul. El tudnátok magyarázni?

2016. jún. 22. 00:21
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még mindig nem értem, miért vagy milyen felindulásból - tudom, pénz - húzták rá a kvantumfizikára ezt a spirituális maszlagot. Nagyon nincs semmi köze egymáshoz a kettőnek. Az agyad vagy gondolataid rezgései és energiái? LOLWUT?! Ezt sehogy sem lehet felfogni ép ésszel. A gondolataid is csak egy anyaghalmaz szüleményei, ami elég fejlett az információ tárolására, kategorizálásra és felhasználására. Igazából, egy nagyon fejlett számítógéppel is párhuzamba lehetne hozni. A gondolataidnak nincsenek energiái, hogy esne felhőből dinnye! Ha valaki meg azt mondja, hogy "azt hittem marhaság, de belegondoltam és van benne valami" - az tanuljon fizikát, nem kell diploma, de jusson el egy ledoktorált fizikus szintjére és akkor mondja el ugyanezt.

:D értem a 'tudatalatti' agy működését. Néha el is képeszt, hogy mennyivel több feladatot végez el, mint a 'tudatos' része az esetnek. S igen, ez a varázslat és mágia inkább pszichológiához áll közelebb. Pl.: tarot-kártya. Az sem több a 'jelen' olvasásánál. Felsőbb hatalomban, tudatban vagy bizonyosságban bízva azokat a dolgokat is észrevesszük, vagy beismerjük amit azelőtt nem, vagy egyáltalán nem is vettük észre - remélem érthető. Ha pszichodoki lennék, szívesen bevetném a módszert egy-két kliensnél, mert tényleg hatásos. De az úgy nevezett mágiához csak annyi köze van, mint a trappista sajtnak, amit most reszeltem rá a szendvicsemre.

2016. jún. 24. 21:20
 22/37 anonim ***** válasza:
33%

A tudatalatti-részt nem is neked írtam, hanem valamelyik előző válaszolónak, már nem tudom, kinek ment pontosan. A lényeg valami olyasmi, hogy a tudat kitalál, akar, a tudatalatti megvalósít vagy rámutat, hogyan lehetne megvalósulnia az adott dolognak (pl egy álomban akár, vagy csak hirtelen beugrik a válasz egy kérdésre, amint már nem agyalsz rajta... mindenkivel előfordul).

Ez lehet, hogy simán csak agyműködés, lehet, hogy több, én nem zárok ki semmit, elég önelégült kijelentés lenne, hogy "én aztán értem az univerzum működését, az van, amit már bizonyítottak, más nincs".

A vonzás törvényét a kvantumfizikával összemosni... ezen kicsit mindig mosolygok. És, ez gonosz dolog, de elgondolkozom, meg tudna-e írni az illető egy nyolcadikos fizika témazárót, vagy az idei középszintű érettségit legalább kettesre. Mindegy is.

Vannak dolgok, amikben én hiszek, nagyon sokan nem, de senkire nem akarom ezt ráerőltetni, nem is igen beszélek róla, meg, felőlem higgyen is mindenki, amiben szeretne, akár a vonzás törvényében is. Szerintem bullshit, dehát... a saját életem jobban érdekel annál, hogy másokat győzködjek, hogyan vagy hogyan ne gondolkozzanak, főleg, ha nekik az pozitívumot ad (bár, írtam, ez a pillanatnyi pozitív hit általában olyan gyorsan múlik el, ahogy jött).

2016. jún. 24. 21:40
 23/37 anonim válasza:
31%
Nézd meg "A titok" című filmet,vagy olvasd el a könyvet!
2016. júl. 1. 14:18
 24/37 anonim ***** válasza:
10%
Röviden annyiba kerül akármit előidèzni, hogy felveszed a rezgèsèt ès fenntartod. Úgy tudod felvenni valaminek a rezgèsèt, hogy már megtörtèntkènt, birtokoltkènt, folyamatosan törtènőkènt fogod fel ès ilyen jellegű vágyadhoz kapcsolódó gondolatokkal bombázod elmèdet. Fontos ès elengedhetetlen, hogy az időt ne kalkuláld bele mert a logikád blokkolja az èrzèst. A gondolataidat át kell èlned, mèghozzá megtörtèntkènt. Egyszerűen kivetíted a külvilágba a vágyad ès átèrzed. Nem kell sok idő ès manifesztálódik èletedben, minden amivel elmèdet bombázod, legyen az jó vagy rossz gondolat. Minèl több èrzèket kapcsolsz kèpzeleted segítsègèvel a gondolathoz, annál pontosabb èrzèst hozol lètre, ès annál pontosabb lesz az eredmèny. A szeretetről beszèlünk de nem tudjuk milyen formában a leghatèkonyabb. Ami mozgásba hozza a világot, ès a jó dolgokat felèd küldi, az az öröm ès a belőle következő hála.
2016. júl. 3. 21:11
 25/37 anonim ***** válasza:
10%
Első fontos dolog az, hogy tudnod kell mire való elmèd. Nagyon egyszerű a funkciója de nagyon kevesen használják úgy ahogy kell. Az elmèd összefonódik az asztráltesteddel, ez azt jelenti, hogy èrzelmeidet kedvedre irányíthatod vele, minden elektromos ès mágneses energiát. Az asztrál sík összefonódik a fizikai síkkal, tárgyakkal, emberekkel, helyszínekkel ès lehetősègekkel. Az èrzelmeid pedig mozgásba hozzák ès felèd irányítják a beállítottságodnak megfelelő mágneses ès elektromos energiákat.
2016. júl. 3. 21:20
 26/37 anonim ***** válasza:
Ennyi értelmetlen baromságot az összes magyar politikus nem hordott össze a rendszerváltás óta, mint a fölöttem válaszoló a két hozzászólásában. De azért nevettem, köszi.
2016. júl. 4. 02:21
 27/37 A kérdező kommentje:
@utolsó előtti és utolsó előtti előtti: nem a humor kategória, normális választ kérek!x'D
2016. júl. 4. 03:17
 28/37 anonim ***** válasza:
Ítèlkezès elött tègy próbát.
2016. júl. 4. 15:38
 29/37 anonim ***** válasza:

Mèg egy apróság csak mert nem hagy nyugodni, a szkepticizmus.

Totál egyszerű a gyakorlat. Találd ki mire vágysz a legjobban. Akard amit kitaláltál. Itt pedig az jön, hogy megszeged az időt. Nem a jövőre gondolsz a vágyad kapcsán, hanem a jelen pillanatra. Próbáld ki azt az egyszerű gondolatot, hogy "a világ minden jóból bőkezűen ad neked.

Csak annyit kell tenned, hogy átèrzed a gondolatot ès megmaradsz ebben az èrzèsben, vagyis így látod a világot. A válaszreakció 2 nap. De vezessnaplót gondolataidról ès a belőlük születő èrzèseidről, majd az ezeket kísèrő esemènyekről. Aztán ha ezt megtetted, jöhet a szkepticizmus. ;)

2016. júl. 4. 17:27
 30/37 anonim ***** válasza:
Ezt nézd meg. Megérted a törvényt, és hogy miért működik https://www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI
2016. júl. 4. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!