Haliho0000 kérdése:
Kívancsi lennék hozzá értök véleményére! Lány: mérleg napjegy, bak aszcendens, Nyilas holdjegy Fiu: skorpio napjegy, szüz aszcendens, mérleg holdjegy. Mik a lehetosegek? Osszeilles
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 22:45
1/9 anonim válasza:
Sajnos nem jó :/ Minimum lvl 7 hóembernek kéne lennie az egyikőtöknek, hogy ez sikerüljön :(
2/9 A kérdező kommentje:
Kitudnad fejteni bövebben csak hogy megértsem a nézöpontodat
2016. jún. 20. 00:09
3/9 anonim válasza:
Elsőnek teljes mértékben igaza van.
4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg van - e itt olyan aki ennél többet is tudna mondani? Pl.: hogy mièrt?
2016. jún. 20. 15:11
5/9 anonim válasza:
Mert ha szeretnéd a másikat akkor nem érdekelnének az ilyen ökörségek. Érted?
6/9 anonim válasza:
Láttam már hasonló kapcsolatot: a Mérleg sokat szenved a Skorpió mellett, de vannak közös pontjaik.
7/9 A kérdező kommentje:
5 ös! Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy a hozzászólásod tükrözi a benned lévő primitív birkát!
2016. jún. 22. 21:25
8/9 anonim válasza:
Miért lennék primitív? Te így ismerkedsz, hogy társkereső oldalakon végigböngészed mikor született, miféle hold volt akkor, milyen volt a páratartalom? Kidob egy 85 kilós 19 éves fiúcskát és azt mondod, hogy teljesen mindegy, a csillagok állásából ítélve ő való hozzád? :D
De aki ilyenekkel foglalkozik, az se lehet valami szép ember. Azért foglalkozol ezekkel mert megpróbálod valamire fogni az összeillőséget. Inkább fogadd el magad és hagyjad ezeket az ökörségeket.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem bújj el majd megkereslek ha ráérek! Mivel hasznosat nem tudtál mondani minek is pazarlod az idődet rám? Nem értesz a témához mi a fenét keresel itt? Rohadtul nem a te hozzászólásodra voltam kiváncsi. Dőlj le vagy szard le a mai napot de Pls ne degradáld itt tovább a népet
2016. jún. 26. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!