Titeket nem idegesítenek a vízöntők?
Figyelt kérdés
Különbnek hiszik magukat, nézzetek meg pár vízöntő forumot, annyira idegesító, ahogy különlegesnek gondolják magukat és azt hiszik ők vannak a legkevesebben de annál különlegesebbek. Hát szerintem nem ők vannak a legkevesebben, mert körül vagyok véve velük és mind idegesítő.
Náluk jobban csak az oroszlánt utálom, nagyon nagyképűek és arrogánsak.
2016. jún. 28. 21:38
21/27 anonim válasza:
De.. Kib*szottul.. Egyszerűen számomra érthetetlenek.. Nem számít nekik semmi csak a saját útjuk. Azon kívül mindent szetdobalnak, nem érdekli őket hogy ezzel mekkora karokat és fájdalmakat hagynak maguk mögött. Mert náluk zeró érzelem.. "Egy Vízöntő sosem a tied" meg ha te azt hiszed is. Testileg melletted van de fejben egész máshol jár.
22/27 anonim válasza:
De, engem is nagyon idegesít és meggyőzni sem tudok őket, hogy a skorpió a legkülönlegesebb, ami magas intelligenciával és a célok eléréséhez szükséges akaraterővel társul, semmi sem érhet fel hozzá - egy skorpió
23/27 A kérdező kommentje:
nekem az aszcendensem skorpió
2016. júl. 31. 20:39
24/27 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok, nem tartom sokra magam. Igaz, nem vagyunk olyan sokan, mint pl.: A szüzek, de kevesen se vagyunk. De szerintem ha ilyen az összes ott nálad, akkor a környezeteddel lehet probléma, nem a csillagjeggyel
25/27 anonim válasza:
Vizonto nőkkel csak negatív tapasztalataim vannak: egocentrikusak, eloiteletesek, tortetok, kulsosegekre nagyon sokat adnak, excentrikusak, nem túl empatikusak. Vizonto férfiakkal viszont vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz tapasztalataim vannak. Jók: nagylelkű, elfogado, nyitott, nagyon tud szeretni, hűséges, odaado, humoros. Rossz: anarchista, onelegult, sznob, nyughatatlan, labilis, hangulatember.
26/27 anonim válasza:
Uristen menthetetlen 60 eves nok akik egesz nap az asztroshowt bamuljak.
En oszinten sajnalom hogy ti ilyenek szerint itelkeztek nem szamit a csillagjegy mindenki csak ember nem attolmvagy rosszabb vagy jobb h mikor szulettel.....
De mar beletek ivodott a tevhit szoval magyarazhatom...
27/27 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok, és pont annyira vagyok különleges, mint egy marék föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!