Történt már hasonló eset Veletek is?
Figyelt kérdés
Álmomban találkoztam egy idős nénivel az utcán, de egyedül én láttam, sokan voltak körülöttünk, de mindenki átnézett rajta. Megkérdeztem tőle, hogy ő szellem-e, erre azt válaszolta, hogy igen és hogy valójában csak turista és német, és megkért, hogy kísérjem el. Mentünk egy darabon, aztán egyszer csak megjelent előttünk egy hatalmas fényesség. Ekkor a néni rám mosolygott, megköszönte a vezetést és belépett a fénybe. Engem is nagyon vonzott, de végül felébredtem, és elkezdtem sírni, mert nagyon meghatott(nem teljesen ez az érzés, de nincs rá jobb szó). Reikis vagyok, kisebb koromban is tapasztaltam fura dolgokat, de ez az eset különösen érdekel. Akik nem hisznek a "természetfelettiben", kérem kíméljenek meg a válaszaiktól.2011. nov. 13. 15:34
11/11 anonim válasza:
Velem is történt hasonló. Nagybátyám halála után. Sajnos nem tudtam elmenni a temetésére mert kiránduláson voltam... elég hülyén jött ki az egész. És egyik este vele álmodtam. Beszélgettünk és azt mondta hogy jól van és ,hogy ne aggódjak aztán besétált a "fénybe" és felkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!