Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Letiltott a szerelmem akibe...

Letiltott a szerelmem akibe szerelmes voltam. Milyen mágiával tudom elérni hogy újra beszéljen velem és rám gondoljon? (Pár hajszàla is megmaradt ami a fürdőben lehullott tőle fésülködésnél ha az kell hozzá)

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 05:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
82%
Na segits akkor rajta had aludjunk nyugodtan.Köszi
2023. ápr. 30. 22:14
 32/45 Szirty ***** válasza:
100%

"Milyen mágiával tudom elérni hogy újra beszéljen velem és rám gondoljon?"

A valós választ is elfogadod, vagy csak azt amit hallani szeretnél?

Semmilyennel.

2023. máj. 1. 11:15
 33/45 A kérdező kommentje:
200 ezer forintot fizetek román lejben aki megmondja a megoldast.
2023. máj. 1. 12:16
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Románia nem létezik!

2023. máj. 1. 12:19
 35/45 anonim ***** válasza:
74%
Inkább pszichológusra költsd ezt a pénzt.
2023. máj. 1. 12:24
 36/45 A kérdező kommentje:
Kitette a kozos kutyank kepet. Ahogy ugat. Az mit jelent.
2023. máj. 1. 12:46
 37/45 anonim ***** válasza:
67%

Hogy neked is annyi eszed van, mint a kutyának.

Csak te ember vagy.

2023. máj. 1. 12:47
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

Ha megvan szólj, kéne nekem is. Engem is letiltott, igaz nem most, hanem két éve, és azóta sem tértem magamhoz.

Pénz? Nem segített. Ígértem neki bőven pénzt, autót, meg azt, hogy kiemelem a szegénységből/szegény családban nőtt fel/. Nem kellett neki. Pedig èn mindig egyenrangùkènt kezeltem, és utána is az lett volna.

Nekem már megvan mindenem, hála az égnek/igaz sokat dolgozom, de szeretem a munkám/, én szívesen osztoznèk is vele, de nem kell neki. Mással meg nem osztozom, mert más nem kell. Nem is volt kapcsolatom mióta ő dobott engem. Próbálkoztak nálam, de nem kell senki. 1-2 alkalom után látom azt, hogy a làbnyomàba nem érhet egy bohóc sem. Kell a francnak alkoholista, drogos, lecsúszott senkihàzi, meg egyéb hányingerek. Ő nem ivott, nem dohányzott, nem drogozott soha, èlsportolò volt, intelligens, tanult, de ilyen még egyszer nekem már nem lesz.

Ja, és mit tettem?

Nem tudom. Hirtelen bejelentette, hogy lecserèlt másra, és kész, csá. Pedig annak nem is kellett komolyra, hamar véget ért a románc.

De ez van. Sajnálom, hogy így alakult.

Sajnálom a te helyzeted is, de gondolom, hogy mit èlhetsz át, ha komoly a kérdés. Bár az is lehet, hogy kamu, és most vihogsz a válaszokon, de mindenesetre jól esett leírni a sztorim.

2023. máj. 1. 14:48
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
38as hány éves vgay?
2023. máj. 1. 14:50
 40/45 anonim ***** válasza:
67%

Valószínű, mint a kérdező. Ovisok.

2023. máj. 1. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!