Hogy csináljak szerelmi kötést?
lécci csak az írjon, aki télleg ért hozzá valamit, a többi válasznál már olvastam a hülyeségeiteket.
A helyzet hogy van egy fiú ő is én is 16 évesek vagyunk. Egész jól kijöttünk, össze is jöttünk, minden szép volt, amíg meg nem tudta, hogy ezotériával foglalkozom, mert szerinte csak a hülyék csinálják ezt és ezen nagyon csúnyán összevesztünk. De én még szeretem őt, ezért vissza akarom kapni, de ő elküldött, mikor békültem volna. Tudom hogy fekete máglya a szerelmi kötés, de ő is boldog lenne ha szeretne engem ,hiszen ez előtt is az volt. lécci segítsetek.

"bunkók mennyenek már másik kérdéshez, köszi."
Segíteni akarunk,erre Te beszólsz nekünk,ráadásul nem mi vagyunk azok,akik manipulálni akarunk másokat.A helyesírásodtól meg hányingerem van,legalább azután írhattad volna normálisan a légyszit,hogy szóltam.
Azon meg ne csodálkozz,hogy nem tudunk segíteni Harry Potterest játszani.

Minek kell leszavazni azt aki hasznos választ adott?
Segítsen akkor a fészkes fene.

Neked mi lenne a segíTCSég, édes? Ha leírnám, hogy mit mondanak az okosok a szerelmi kötésről? Itt az első Google találat, gondolom te nem találtad volna meg:
Hozzávalók:
- Kép az illetõrõl, modern korunkban egy mobil, és egy számítógép már csodákra képes. Fotózd le, vidd fel a gépre és nyomtasd ki. Ha ilyesmi nem áll rendelkezésedre: kézírása vagy valami személyes tõle megteszi.
- Egy kulcs, jelképezheti Janust, mint az átjárók, kapuk õrzõjét. De ha találsz képet róla az sokkal jobb.
- Egy fekete gyertya, mint a változás jelképe.
1. lépés a szokásos kör, az idézések (elemek, õrtorony, stb. stb.), majd Janus megidézése:
Janus, kapuk õrzõje, jelenj meg.
Igény szerint ismételd, míg nem érzed jelenlétét. Cirkalmazhatod is nagyobb sorokkal, olvass utána a római mitológiáról szóló cikkekben, könyvekben, hogy ihletet meríts az idézéshez.
2. lépés a varázslat. Gyertyát meggyújt, személyes tárgyat kézbe vesz és koncentrál.
Dicsõség Janus, kapuk õrzõje, átjárók ura.
Halld hát szavam, minden kezdet királya.
Fordítsd ki, mit belül akar,
S látsszon a belsõ, mit álca takar.
Tudja meg az igazságot fül, szem, s elme,
Mutasd meg hát kezdetek fejedelme.
Ahogy a Föld egyet fordul,
Varázslatom elindul.
Hasson e bûbáj egy teliholdig,
S tûnjön el, amint az igazság kitudódik.
Addig ismételd, míg szükségesnek érzed. Háromszor, ötször, hétszer és kilencszer, válogass csak.
3. lépés a kör lezárása, s ami nálad van, tedd el egy dobozva (nagyon jól elzárva, s ne lássa senki), ha nem hat még 2x megismételheted, ha akkor sem sikerül, ne keseredj el, hisz az istenek agyafúrtabban közelítik meg a dolgot. Szavad hallották, de lehet, hogy másképpen leplezi le a célszemélyt.
Na, ugye, milyen jó? Tök értelmes, nem?

Jaj, bébi, rossz hülyeséget másoltam be. Itt a szerelmi kötés lent. Ehhez viszont el kell menned ahhoz az IQ mágushoz, akinek ott az email címe:
Kellékek, amiket neked kell hoznod:
9 szál vörös rózsa
1 tű
a kedvesed képe
a te képed
egy olyan tárgy amit ő viselt
egy olyan amit tőle kaptál.
ha van esetleg haj tőle, az nagyon jó lenne.
Ha egy konkurens fél is van a kapcsolatban, akkor kérek még:
plusz egy kép a kedvesedről
két kép a riválisról
közös képek ha vannak
Egy olyan negatív érzésekhez köthető tárgy, amit nem szeretsz./visszakapod, ugyanolyan állapotban ahogy hoztad/
A szerelmi varázslásnál az a legfontosabb hogy higgy benne teljes szivedből. Ez nem valami titokzatos, megfejthetetlen misztérium, hanem mint minden mágia, energiaátvitel.
Ha hiszel benne működik!!!
A módszer és a kellékek, a varázsszöveg, minden csak eszköz!!! Te vagy a mágia középpontjában és a megkötni kivánt ember.
A mágia végrehajtásakor az energiák megsokszorozásával tudunk belépni a -legtöbb esetben távol lévő- illető aurájába, energiamezőjébe, és mentálisan igy tudjuk magunk felé forditani. A mágia utáni időszakban a megkötött ember érzései átalakulnak, úgy érzi, mintha hatás alatt lenne, egyre többet gondol arra, aki megkötötte. Az érzés erősődik benne napról napra, és végül valamilyen formában felveszi a kapcsolatot a megkötő személlyel, vagy valamilyen jelt ad felé. Az is előfordulhat hogy a "sors" lép közbe, és olyan szituációt teremt, ami egyértelművé teszi, a két személy összetartozik.
A mágus elvégzi a kötést, de az adott pillanattal a megkötő személynek kell élnie! Ha látja, érzi, hogy eljött az ő ideje, nem szabad tétováznia! Ha érzi, hogy az ösztönök jelt adnak belülről, lépnie kell! Nem biztos hogy a megkötött személy fog lépni felénk, előforudlhat hogy csak hirtelen megváltozik a viselkedése, nyitottabbá válik irányunkban, vagy csak ránkmosolyog, amivel jelzi, olvad a jég a szivén.
Élj a lehetőséggel, ne szalaszd el!
Keress meg, beszéljük meg! Mindig van kiút! Van megoldás!
Várom a képeket az e-mailemre.
Az oldalon látsz képeket is, ezek az én mágiámimról készültek, referenciákat a Vendégkönyvben és a Fórumban is olvashatsz rólam.
libra.libra.2012@gmail.com
06-70-7722-134
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!