Hogy hívják azt a személyt, aki képes látni, hogy van-e valakin ártó szellem vagy még rosszabb?

válasza:"De egy tanácsom volna azért: Ha pénzt kér érte, akkor hagyd a fenébe. Ilyenért nem kérhet pénzt." - BADARSÁG! El sem tudjátok képzelni, mennyi energia az, hogy megnézzék és le is szedjék... Az ember a saját energiáját pocsékolja rá, lehetetlenség ingyért! Az aura megvizsgálása is rengeteg energia, nemmég a szellemekkel való dolgozás.
Parapszichológus segitségét keresd.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy 4 éves kisöcsém.Szüleim elmentek vacsorázni mert az nap lettek 20 éve házasok így nekem kellett vigyázni tesómra. Mivel tudom áldott jó gyerek ha lefoglalom LEEGO-val vagy valami kiszínezős füzettel vagy elé borítok ilyen autókat. Ezért áthívtam barátnőmet...
Motorbalesetet szenvedett, és én ott voltam a helyszínen, ott feküdt, látták el a mentősök, de már nem volt életben csak 4 újraélesztéssel tudták visszahozni, de már agyhalott volt, és ott a helyszínen oda jött egy kutya és ijedten elkezdte szaglászni meg nézni a...
Szinte mindennap úgy érzem mintha valaki figyelne,például amikor mentem a barátnőmhöz,senki nem volt a hátam mögött,de mégis úgy éreztem mintha valaki követne.Meg mondjuk amikor a barátnőm itt aludt nálam,éjjel arra keltem,hogy valaki a fülembe lehel.Mellesleg még a...
A mamámnál voltunk és találtunk egy egész doboz kazettát. Kiderült, hogy a dédi mamámé voltak. Az is kiderült, hogy látott dolgokat, hallotta, hogy beszéltek hozzá és, hogy valaki járkált a lakásában. Senki sem hitt neki, ezért, hogy bebizonyítsa, hogy nem bolond,...
Valaki tud róla?
Kislányom az iskolában nagyon megijedt, mert a 2 éve meghalt papája (akit nagyon szeretett) megjelent odament hozzá és elmondta neki hogy nagyon szereti és szeretne elköszönni. Viszont nem volt egyedül volt vele 2 ferfi akiknek az arcát nem látta, nem mert rájuk nézni....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!