Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy hívják azt a személyt,...

Hogy hívják azt a személyt, aki képes látni, hogy van-e valakin ártó szellem vagy még rosszabb?

Figyelt kérdés
Kihez forduljak ha nagyon úgy érzem, hogy egy közeli hozzátartózómon ártó / nagyon ártó "valami" van? Segítsetek!
2013. nov. 4. 19:03
1 2
 11/16 mustafa33 ***** válasza:
Ja, de elfelejted, hogy a chi mellé li is kell (meg bab).
2013. nov. 10. 22:04
 12/16 anonim válasza:
média
2013. nov. 22. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdezze meg a Boborjánt!
2013. nov. 24. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Úgy hívják: Miquel.

Ő képes látni (még Németországból is), hogy nincs a közeli hozzátartozódon se ártó szellem, se kamion...

2013. nov. 25. 15:57
 15/16 anonim válasza:

Esetleg keress rá a következőkre:

Tisztánlátó

Látnok

Médium

Bár sokan nem hisznek benne, és még tudományosan sem bizonyított, hogy szellemek léteznének, vagy olyan személyek vannak e, akik látják, érzék illetve hallják őket, szerintem mindkét jelenség létezik. És emellett szerintem egy próbát mindenképp megér a dolog.

2013. dec. 16. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egy médiumot kéne hívni,vagy egy látót.

Ők meg tudják állapítani,hogy mi van nálad,és még el is tudják küldeni,ha szükséges....

De szerintem nézz utána Neten.

2014. febr. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Valóban szellemet látott kisöcsém?

Van egy 4 éves kisöcsém.Szüleim elmentek vacsorázni mert az nap lettek 20 éve házasok így nekem kellett vigyázni tesómra. Mivel tudom áldott jó gyerek ha lefoglalom LEEGO-val vagy valami kiszínezős füzettel vagy elé borítok ilyen autókat. Ezért áthívtam barátnőmet...

Meghalt a szerelmem, a szelleme itt van?

Motorbalesetet szenvedett, és én ott voltam a helyszínen, ott feküdt, látták el a mentősök, de már nem volt életben csak 4 újraélesztéssel tudták visszahozni, de már agyhalott volt, és ott a helyszínen oda jött egy kutya és ijedten elkezdte szaglászni meg nézni a...

Lehetséges hogy szellem van a házunkban? Vagy csak hallucinálok?

Szinte mindennap úgy érzem mintha valaki figyelne,például amikor mentem a barátnőmhöz,senki nem volt a hátam mögött,de mégis úgy éreztem mintha valaki követne.Meg mondjuk amikor a barátnőm itt aludt nálam,éjjel arra keltem,hogy valaki a fülembe lehel.Mellesleg még a...

Lehet, hogy egy szellem volt a házába?

A mamámnál voltunk és találtunk egy egész doboz kazettát. Kiderült, hogy a dédi mamámé voltak. Az is kiderült, hogy látott dolgokat, hallotta, hogy beszéltek hozzá és, hogy valaki járkált a lakásában. Senki sem hitt neki, ezért, hogy bebizonyítsa, hogy nem bolond,...

Elköszönni jött?

Kislányom az iskolában nagyon megijedt, mert a 2 éve meghalt papája (akit nagyon szeretett) megjelent odament hozzá és elmondta neki hogy nagyon szereti és szeretne elköszönni. Viszont nem volt egyedül volt vele 2 ferfi akiknek az arcát nem látta, nem mert rájuk nézni....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!