Miért kell bekekszelni a természetfeletti lényektől?

válasza:nincs annak igaza , aki azt mondja nem léteznek szellemek!
nem a magam igazát akarom erősíteni , de nekem 3 szellem jelenségem volt , reggel is volt meg este is , nem halucináltam és nem is voltam álmos se ! A kutyám is tudná bizonyítani ha tudna beszélni !
Ha valaki kíváncsi a három szellem jelenségre , írjon priviben !

válasza:Nem tudom!
Ha bármilyen fura hangot hallok lefekvés után félálomban betudom hogy vmi éjjeli lepke mocorog, szellő vmit megmozdított vagy az alsó, felső, oldalsó szomszéd még mindig nem nyugszik, vagy folyóson vki félálomban megy haza.
Így aztán bármi történik sötétben nyugodtan alszom, így akár fél démonsereg tarthat partit akkor jól alszok:) Szokatlan dolog történik akkor is betudom álomnak, mivel ágyban vagyok, így én nem kekszelek ilyenektől.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyerekkorom óta történnek velem érdekes dolgok, amiknek eleinte nem tulajdonítottam nagy szerepet, ma már viszont egyre inkább érdekel. Az első ilyen élmények hangok hallása, halk morajlás, vagy épp süketítő sípszó. A moraj, ami félelemérzettel tölt el, próbál álomba...
léci az ne írjon aki hülyéskedni akar vagy semmiben nem hisz!
Olykor amikor elmegyek aludni, és lefekszem az àgyamba, azt szoktam érezni mintha az àgyam elkezdene vibràlni vagy magàhoz akarna húzni, vagy elakarna lazítani. Nem tudom, fura érzés. De ha mocorgok egyet ilyenkor, akkor vagy megszűnik ez az egész...
Más szóval mindennek van racionális magyarázata, csak lehet mi még nem tudunk róla.
Egy előző profilomban (KMartin4) feltettem a kérdést egyszer, de most megint érdekelne a véleményetek. Többek között azért is, mert nekem például rengeteg álláspontom változott (de továbbra is hiszem, hogy léteznek, a hogyan a lényeg). Szóval, nekem az ilyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!