Hogyan lehetek szellem halál nélkül?

válasza:

válasza:ezzel a testeden kívül , a lelkeddel mozogsz , vagyis kiszáll a lelked és nem halsz meg , de ki nyitod a szemed vissza húz a testedbe !

válasza:

válasza:

válasza:"sátán démona" "Annettka"
Mint valami bulvár szenny. xDxDxDxD
Amúgy ez nem hülyeség. Ezt csinálta Dr. House is. Kiütötte magát árammal, de még előtte segítséget hívott. De inkább te ezt ne csináld.
Én voltam amolyan halálközelben, de nem tapasztaltam azokat a bizonyos élményeket. Viszont van pár ismerősöm, akik igen. Engem valahogy viszont elkerülnek a szellemek, ufók, meg minden más is.

válasza:hiyarant
Sajnálom hogy ilyen buta vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Ez a történet egy hónapja kezdődött, de nem nagyon akarom nagy dobra verni. Egyszer mikor hazafelé tartottam az iskolából kedden (kukanapon), szokás szerint odamentem a kapuhoz, beletettem a kulcsot, majd visszamentem a kukához, hogy bevigyem. Amikor megfordultam a...
értem ezt úgy, hogy sokan hisznek a mennyben és a pokolban, ami a halál után várja a lelküket
vagy nincs ehhez köze?
Nemrég láttam a tévében,hogy vannak olyan betegek,akiket csak úgy birnak megműteni hogy semmi esélye a túlélésre.Ezért valahol olyat vezettek be hogy lehűtik a beteg vérét annyira hogy a sziv leálljon és ilyen állapotban műtik meg a beteget a műtét után pedig...
Szeretnék kommunikálni. Mivel tegnap halt meg. Szeretném meg tudni mi van vele.Sajnos én nem voltam ott mikor meg halt és nem tudok el menni hozzá. Megszeretném tudakolni mindent. Hogyan lehetséges ez?
Azt álmodtam, hogy a legjobb barátom aludt. Odament hozzá egy ember és... megölte. Az ember elment, csak én maradtam. Reggel mindenki azt hitte, hogy én csináltam. Egyébként meg élt tovább, csak szellem volt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!