Lépések, rossz álmok, valakivel történt hasonló?
Erről akár könyvet is írhatnál, ellenben nem tartalak ostobának.
Igen is lehetséges dolog.
Bármi is az, nem fog bántani. Ha akarna, már megtette volna. Azt akarja, hogy figyelj rá, hogy segíts neki, beszélj vele.
Az a legjobb, és legbiztosabb módszer, ha megerősíted magad, s fokozottan figyelsz álmaidra.
Ne hagyd, hogy azok úrrá legyenek rajtad. Tudatosítsd magadban, hogy az egy álom, s nem lesz baj.
Ami pedig fizikailag történik, arra az a tanács, hogy nyugtasd meg magad, és próbálj haverkodni vele.
Vagy, elmenekülsz.
Ha nem értesz hozzá (már pedig ha ide írtad be, akkor így van), akkor keress valakit, aki segít neked, akár a helyszínen, akár lélekben veled lesz.
Úgy tudom, Somogy megyében van egy ilyen idősebb nő.
Ezek az események, mondjuk az iskolai, hol történt, helyileg?
Régebbi iskola? Van története az iskolának? Esetleg előtte valami más intézmény volt?
Nem akarlak megrémíteni, de jó eséllyel egy gonosz entitás (démon) volt, tipikus tünetek, hogy hajnali 3 körül hirtelen magától felkel az ember, úgy érzi figyeli valaki, hangokat hall... olykor még erős, kellemetlen illatot is érezni ilyenkor, amire nincs semmi magyarázat, és reggelre már eltűnik.
A másik álmos sztori is elég durva, lehet az a gonosz entitás ott kísértett. A harangos az kicsit zavaros, nem lehet, hogy közel volt a harang és amiatt berezonált? Bár a könyvek leesése is elég para... de itt azért lehet az volt, hogy a bútorok berezonáltak a harang hangjára és amiatt kezdtek rezegni. Mennyire volt messze az a harang?
Engem érdekelne a harmadik sztori is, ha elmeséled:)
Kedves Kérdező!
Álmaid szorongásaidra épülnek.Ha még mindíg fenn állnának a problémáid,pszichológusi segítséget javasolnék.Mivel megszűntek,arra utal,hogy szorongásaid oldódtak.
Ha rémálmaid visszatérnek,foglalkoznod kell szorongásaid okával!
Na ne szivass én komáromban élek én is elég gyakran álmodok ilyeneket lehet hogy ez erre a városra jellemző :(
Amugy meg van egy horror amiben egy nő 3:07 kor felakasztotta magát. A film elejére ki volt irva hogy IGAZ TÖRTÉNET. Nem lehet hogy az iesztgetett téged? A film cime: Démonok között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!