Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lépések, rossz álmok, valakive...

Lépések, rossz álmok, valakivel történt hasonló?

Figyelt kérdés
Sziasztok nem drogozok.És alkoholon se élek.A helyzet az ,hogy van egy pár élményem de kiemelek közülük 3-mat.Az egyik: Nagyon kicsi vagyok de emlékszem mikor egyedül aludtam kivételesen a szobába zárt ajtóval és hajnali 3óra fele felriadtam a semmitől ting ..felkeltem .Próbálta vissza aludni amikor éreztem ,hogy valaki néz a sötét szoba végéből, majd össze szorult a melkasom.Elfordultam ,fejemre húztam a takarót és próbáltam nagyon gyorsan elaludni.És akkor elkezdtem hallani a lépteket.A szőnyegünk olyan volt ,hogy halottad nagyon ha valaki lépked rajta csiszatolódik is.És lassan jött és uristen nagyon féltem egyre közelebb voltak a léptek ,nem mertem megnézni fejemen maradt a takaró és akkor hirtelen abba hagyta és megfogta valami a fejemnél a takarót és lehelt eggyet.Na ekkor sikítottam mint az állat ,sírtam anyuék bejöttek felkapcsolták a lámpát és vége lett.Persze leüvöltöttek ,hogy itt semmi sincs minek sikítok meg ezért felkelteni őket pf...aztán a másik durva dolog mikor kollégista voltam.Volt egy lány bent akinek a helyére mentem be én.Ő kikészült idegileg mikor épp távozott figyelmesztetett ,hogy látni és érezni fogok dolgokat.Kiröhögtem aztán beköltözés után egy héttel jeletkeztek a problémák.Azt álmodtam egy csomoszór ,hogy egy fehér köpenyes hosszu fekete haju lany akine maci van a kezebe engem uldoz majd mikor benyitottam a egy szobaba lattam ahogy anyukámat késeli.Pár ilyen álom után egy emelettel lejjebb este sikojokat hallottunk és elmeselte a lány ugyan azt amit én.Fekete haj ,feher kopeny es maci a kezebe.Viszont ő nem álmodta hanem felkelt hajnalba es a kiscsaj allitolag a bejarati ajtonal alt es figyelte.Egy hetig nyugi volt aztan mikor egyedul maradtam a szobaba ugy ereztem mintha valaki bejott volna.Tv-neztem.Elkezdett harangozni es amint megszolalt a templo harangja elkezdett raszkodni hütő es a tetején volt a szoba tarsam kozmetikai tükre.Na az meg leghatulrol egeszen a huto tetejen a peremig előre csuszot.Remeget a huto de nem ennyire meg így hogy szép egyenes vonalba elore jojjon a tukor.Majd a konyvek leestek az asztalról.Kifutottam a szobababol mikor a harangszó elmlt a történések is befejeződtek.A harmadikat mar el se meselem tul sokat írtam így is :D Valakivel történtek ilyenek ? Kerlek meseljetek vagy valaki valamkt tud ilyenrol ? Mi lehet ez az egesz ? Az eletemre eskuszom nem kamu szöveg.Megtörténtek.És ezek után mindig mikor egyedul vagyok itthon este ,félek.

2016. júl. 2. 07:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Igen képzeld, történtek. Egyik éjjel a szüleim dolgozni voltam és az én szobámból az ablakon keresztül rá lehet látni az udvarra. Az udvaron mozgásérzékelős lámpa van. Nos, egyik éjjel felkapcsolódott, és úgy hallottam mintha valaki hazajönne, még köszöntem is, azthittem anyámék voltak. Aztán kimegyek és sehol senki. Végignéztem a házat, és rájöttem hogy egy zacskó zörgését hallottam, amin legyek mászkáltak, meg kint egy macska ment el a mozgásérzékelő előtt, akinek utána jól elhesegettem a szőrös kis seggét. Legyél szkeptikus, először vizsgálódj, aztán lehet besz*rni.
2016. júl. 5. 05:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező ilyenek sok mindenkivel vannak. Velem kb kamaszkorom óta. Nem kell vele foglalkozni mert érzelmi energiával táplálkozik. Szóval ha féltek erősebb lesz és egyre furábbakat tud produkálni. Szokjátok meg hogy ott van. Vagy hívjatok papot felszenteltetni a kolit. Ne vegyetek tudomást róla. Addig amíg hozzád nem vág valamit és álmodban nem bántalmaz addig nem veszélyes.
2016. júl. 5. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg egy kis szentelt víz és só szórás a szoba sarkakba jót tehet.
2016. júl. 5. 16:29
 14/18 anonim válasza:
Ez a lehelést én is tapasztaltam, de nekem fújás volt a homlokomra. Nem ijedtem meg. Kedves gesztusnak gondoltam akármi is volt.
2016. júl. 7. 00:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis talán?Nézz utána,lehet csak az volt ;)
2016. júl. 9. 12:04
 16/18 anonim válasza:

Szia :) nem írsz rám priviben? Szívesen mesélnék, csak túl hosszú lenne itt.

16/L.

2016. júl. 25. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszer gyerekkoromban felültem az ágyban, mert a lábamnál egy lengő szakállú férfit láttam. Miután meggyőződtem arról, hogy nem egy behatoló (még csak az hiányzott volna), arra gondoltam, hogy csak egy szellem lehet. Beleharapott a lábamba, amit nehezményeztem. Aztán normálisabban kezdett viselkedni, de már nem emlékszem, mit beszéltünk.
2017. jan. 25. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
én egy embert láttam a sarokban állni éjjel, amikor felriadtam és mondta akinél aludtam, hogy az a durva, hogy ott a barátja is látta már a nagybátyját éjjel
2017. aug. 1. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!