Láttatok már szellemet? UFO-t vagy bármely természetfeletti lényt?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi!Légyszíves ne annyit írjatok,hogy igen hanem fejtsétek ki bővebben!:)
Köszönöm!
Előző részvétem,érdekes amit írtál!
Annak aki meg azt írta hogy látott egyet de nem az vót az nemtom hogy értette!Várom a válaszokat!
Szellemet már láttam.
Fényes nappal volt, az iskolába jött hozzánk egy képzőművész, és sámándobon dobolt. Nem tudom, mennyi volt belőle a játék, és mennyi a valódi extázis, de nagyon benne volt, és akkor láttam a plafon alatt ellebegni valami fekete árnyat. Semminek nem volt az árnyéka. Egyszerűen ott volt, és tovalebegett, majd eltűnt.
A másik esetet én inkább egy kicsi földrengés számlájára írnám, bár ki tudja. Óvodások voltunk, ültünk a szőnyegen, és mesét hallgattunk. A cserepes virágok a szekrény tetején sorakoztak, betolva a falhoz, hogy ha valaki véletlenül nekiszalad a szekrénysornak, akkor se essen le a virág. Ott ültünk a szőnyegen, az óvónéni a széken, és egyszer csak leesett egy cserép virág. Pedig be volt tolva a falhoz. Akkor mégis hogy esett le? És ha földrengés volt, miért nem esett le más?
Előző!
Érdekes történet! megy a zöld:)
Köszi!
Jókat linkeltél be megy a pont!:)
UFO-t még nem láttam, de valahogy meg vagyok nélkülük.
Szellemnek vélt dolgot, ha az az volt....igen.
Előzménye: a párom szülői házában történt. Tudni kell, hogy a nagypapájának élete ott ért véget. A párom talált rá. Rá 3 évre kerültünk össze a kedvesemmel. Szülei elváltak, és majdhogy nem, csak mi éltünk kettecskén az akkori otthonukban. Néha-néha hazajárt édesapja, de neki is volt élettársa, ahol a napjait töltötte. Nem is ez a lényeg, hanem hogy egyik reggel készültem suliba, és egy árnyat láttam átsuhanni a konyhán. Gyorsan utána is szaladtam, hogy biztosan apósom ért haza, de ő sehol nem volt.... :O
És nem ez volt az egyedüli eset.
Nem sokkal ezek után éjszaka nem tudtam aludni. Lépteket hallottam a szobánkban, ami mellettem ért véget, mintha mellém állt volna valaki, de senkit nem láttam..... :O
8 éve ennek már, hogy elköltöztünk, és azóta nem tapasztaltam hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!