Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le egy lányt úgy, hogy lehetőleg minél kevésbé bántsam meg?
Nem rég megismertem egy lányt, akit a baráti társaságomból mutatott be valaki. Azóta néha beszélünk,én barátként közeledtem, ő viszont egyre érezhetőbben nyomul.
Próbálom minden kis utalgatását figyelmen kívül hagyni, nem reagálni rá, hátha veszi a lapot. De eddig nem igazán működik.
Egyébként eléggé empatikus és közvetlen ember vagyok. Szeretem megkérdezni azokat akikkel beszélek, hogy vannak, érdeklődöm, poénkodok, de mindenkivel szemben... valószínűleg ezt érthette ő félre és gondolja azt, hogy ez az ő személyének szól.
Lassan már inkább megy át az idegesítő kategóriába, mintsem a jól eső kedvességbe, ami úgy hízeleg az ember egojának. Állandóan kérdezgeti, hogy mit csinálok, hol vagyok, kivel vagyok. Folyamatosan flörtölget, utalgat... Én próbálok minél rövidebb, kissé már talán személytelen válaszokat adni, még a hangulatjelekről is leszoktam, semmibe ne láthasson bele semmit. De egyszerűen mintha nem akarná észrevenni magát. Ha találkozunk, az meg még rosszabb, már gyomorideggel gondolok csak a pillanatra is, ha tudom, hogy valahol ő is ott lesz. Viszont egyszerűen nem tudom hogy tudnám ennél erőteljesebben, de mégis nem bántón kifejezni, hogy nem igazán érdeklődöm iránta, mint nő.
Mondj olyanokat neki, amivel ismerkedésnél komoly szándékkal is elszúrják az emberek.
a) Rossz gyerekkor és a tizenhatodik felmenőidről való sirámok.
b) A 10 évvel ezelőtt lófing 1,5 hónapos kapcsolatodban szánalmas életed tangapapucsos szerelme hogyan vágta a lábkörmeit kedd délutánonként.
b) Kamuzz be egy lehetetlen fétist. (A lábfétis is a plafon sok nőnek.)
Vaaaaaagy lehetsz kicsit őszintébb és akkor mondhatod igény szerint, ha nem vagy még túl valakin/tetszik valaki más, magadra koncentrálsz, nem őt keresed.
Végülis a lehető legtisztábban próbáltam elintézni vele a dolgot. Megmondtam, hogy annak ellenére, hogy ő egy nagyon kedves és csinos lány, ha rövid távon működhetnénk is, hosszú távon biztosan nem, és én nem keresek rövid kapcsolatot.... És a legszebb, hogy azt mondta rá, hogy akkor nem érti miért "biztattam".
És ezt meg aztán már tényleg nem értem, hogy mit vett ő biztatásnak. De kedves lányok/hölgyek ti mondjátok meg, hogy azonnal biztatásnak vesztek-e annyit ha egy srác mondjuk rátok mosolyog vagy esetleg ne adj' isten, még azt is megkérdezi hogy vagytok?
Mert ha igen, akkor le kell szoknom erről is úgy tűnik.
Jogos.... Senki nem egyforma.
Viszont tőle én már nem nagyon kérdezek semmit, ahol csak lehetett letiltott, gondolom személyesen is kerülni fog. Elég gyerekesnek tartom mondjuk, de végülis erre is igaz, hogy nem vagyunk egyformák. Úgy tűnik ő így dolgozza fel az elutasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!