Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz vagyok ha 28 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok ha 28 évesen még otthon lakom?

Figyelt kérdés

Ritka aki ennyi idősen nem költözött még el?

Nincs barátnőm így nem sok értelmét látom elköltözni, bár úgy vagyok vele hogy 30 éves koromban már illene majd.

tegnap 22:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tartom gáznak, de én mikor betöltöttem a 18-at, alig vártam hogy különköltözzek. Kinek mi az előnyösebb...
tegnap 23:13
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Te dolgod. De én fixen nem költöznék össze senkivel úgy, hogy az még nem lakott külön a mamától.
ma 00:06
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Szintén, ahogy a kettes. Nem azért, mert "gáz" otthon lakni, hanem mert az otthonról el/leszakadásnak meg van a maga pszichológiája, egészséges lelki, szokások beli (át)alakulása. Alakítsa ki a független felnőtt életét mindenki és utána ki lehet alakítani a közöset, ha van rá igény.
ma 00:11
 4/20 anonim ***** válasza:
52%

Ennyi idősen már talán olyan egyenlő kózeli az arány, többen.költöztek külön. Most nincs előttem statisztika erről

De nyilván a mai helyzetben amíg nem vagy rámötelezve, érdemes i.kább gyűjtögetni, befektetni más eszközökbe, amíg nem jön össze legalább az önerő egy saját ingatlanhoz. Albérlet nagyon drága, éscsak valaki mástgazdagítasz vele, sgóval inkább otthon, amíg nincs párod meg ilyesmi

ma 01:32
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Apám egész életében a szülei házában lakott
ma 04:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
30 voltam, mikor végre össze tudtam hozni, h leléceljek otthonról. Ez összeköltözés is volt :)
ma 05:30
 7/20 Láthatatlan Őzike ***** válasza:
100%

Nem gáz és nem is ritka szerintem, főleg a mai világban. Sokunknak nehéz lenne önálló életet élni egy fizetésből.

Én 26 évesen költöztem el otthonról, de úgy, hogy össze is költöztem a párommal.

ma 07:01
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ma már ez nem gond.
ma 07:17
 9/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem gáz, csak nem mindegy, hogy ez mit jelent. Fizeted otthon is a rezsit, magadra főzöl, mosol, vásárolsz, takarítasz? Segíted a szüleidet, vagy inkább ők segítenek téged?

Ami miatt probléma szokott lenni, hogy valaki otthon él a szüleivel felnőttként, hogy nem tudja, hogyan működik egy önálló háztartás. Ha gyerekként él otthon, kényelemben, mert otthon mindent megcsinálnak helyette, akkor ebből egy párkapcsolatban lehetnek konfliktusok. Ha külön élsz, akkor mindent magadnak kell megoldani. Megtanulsz mindenről saját magadnak gondoskodni. Tudod, hogy mikor kell rezsit fizetni, beosztani a pénzedet, hogy mindenre elég legyen, elvégezni a házimunka minden egyes lépését. Akkor eszel, ha van mit, nincsenek készen előtted a dolgok. Nem azt mondom, hogy mindenkivel így van, de általában könnyebb valakivel úgy együtt élni, hogy az a másik ember is pontosan tudja, hogy milyen önállóan élni.

ma 07:29
 10/20 anonim ***** válasza:
41%
Gáznak nem gáz, gondolom nem is kell baránő ha nem tudod hova felvinni.
ma 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!