Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha elfárad egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha elfárad egy kapcsolat, mitől tud ez bekövetkezni?

Figyelt kérdés
ma 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pl egy ideig harcol ah ember hogy ne nőzzön a pasija, vagy vegye ki a részét a gyerekből vagy ne legyen élősködő, meg stb.

Aztán már nem harcol nem vitatkozik, belefáradt, keres mást és lép.

ma 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Ha az abban lévő két ember nem tesz bele effortot, elég könnyen ki tud hűlni a dolog. Egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, kommunikálni, kompromisszumot kötni, odafigyelni egymásra, minőségi időt tölteni együtt stb. Ha ezek nincsenek meg, akkor egyszerűen elfárad és unalmas lesz, a felek pedig szépen lassan eltávolodnak egymástól.
ma 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 -essel értek egyet.

2 emberen múlik. Sokszor megszokássá válik minden, ugyanolyan minden nap, ugyanazt adják/kapják, minden szürke lesz és szokványos. Semmi újdonság...évek múlva ez a halálához vezet.

Rosszabb esetben ugye valaki félrelép.

Jobbik esetben megbeszélik és adnak még esélyt...

És ehhez , hogy elfajuljon nem kell gyerek sem.

ma 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A házasságom eleinte nagyon jó volt. Számíthattunk egymásra, megvolt a minőségi idő, aztán a férjem (már csak ex) olyannyira természetesnek vette, hogy ott vagyok mellette és soha nem hagyom el, hogy mindent megengedett magának velem szemben. Én próbáltam vele beszélni, ő úgy érezte, hogy minden rendben a házasságunkkal. A haverok, kollégák kérésére azonnal ugrott, ha segíteni kellett, én meg hiába kértem bármit. Egyedül kevés voltam ahhoz, hogy újra jó legyen minden. Először nem vette komolyan, hogy válnék. Aztán amikor leesett neki, akkor bármit megtett volna, sírva könyörgött stb. Csak akkor már én nem tudtam hinni neki.

Egy kapcsolatért tenni kell. Ami a legfontosabb!!!, hogy soha ne hidd, hogy bármit megtehetsz a másikkal, mert az annyira szeret, hogy úgyis melletted marad. Mert nem! Senki nem tud annyira szeretni, hogy ha elhanyagolod, megbántod, semmibe veszed stb. akkor is melletted marad. Egy darabig próbál valtoztatni, elmondani, aztán ha beleun, akkor "veszi a kalapját".

ma 09:35
 5/5 anonim válasza:

Kèrlek tudsz pèldákat mondani hogy milyen volt veled szemben?

ma 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!