Letezik boldogsag stabil kapcsolat nelkul? Miert akarunk orroke ujat, amikor megadatik a stabilistas?

válasza:

válasza:Mert az ember ugy van kódolva,hogy ne álljon meg,az élet csak ugy élet ha a fejlődés folyamatos.
Soha nincs az hogy na most megjöttem,elértem a célomat,mert onnantól kezdve halott vagy.

válasza:csak a saját nevemben tudok beszélni, mert minden ember más, mások az igényeik, máshogy szocializálódtak stb..
a viszonylagos egyensúlyt meg tudod teremteni, hogy jól ellegyél, de a stabil párkapcsolat, család, barátok szükségesek a boldogsághoz. a boldogság és a puszta ellébecolás között pedig óriási szakadék tátong.
Kapcsolódó kérdések:
Egy lassan 19 és egy 14,5 éves fiú-lány között müködhetne szerintetek. Lécci kort és nemet is írjatok.
Hétfő óta 'levelezek' Facebook-on egy sráccal, és ma ezt írta: 'Hát őszintén megmondom egy olyan nagyon komoly kapcsolatba nem szívesen fognék bele mert most lett vége egy 2 évesnek előtte meg egy 3 éves volt és közte kb 2 hónap tellt el...:S' 17l
Nem idealisztikus lányregény leírások érdekelnek ..hanem hogy a húsvér valóságban hogyan alakul egy szép igaz kapcsolat . Nekem sosem udvaroltak .Vagy mert már ismertük egymást régebbről ,vagy mert nem akartak ,vagy mert nem hagytam .. Nem tudom elképzelni milyen...
De tuti lehet valamit csinálni, rengeteget beszélünk és találkozunk szerintetek mit csináljak?
A lány és a srác közel 1 éve vannak együtt. Facebookon csak a srác ír a lánynak szíveket de azt még nem írta, hogy szeretlek, de a lány nem szokott semmi olyat írni a fiúnak, hogy szeretlek, csak lájkolgat, közel 1 év alatt küldött 2 szívet neki, de azért aktív a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!