Rejtélyes módon ért véget a kapcsolat, és elkezdett elszáradni a tőle kapott virág! Létezik olyan, hogy a virágok megérzik ezt? Valakinek volt már ilyen esete?

válasza:Hogy kicsit hülyén hangzik. :)
Az a virág lehet sosem ért a kezéhez, bement a boltba, kifizette, becsomagolták, elvitte neked és kész.

válasza:

válasza:halottam egy két ilyet ismerőseimtől h kapott rózsát valentin napra,és még 3 hét mulva se kezdett elszáradni...náluk hatalmasa a szerelem
meg vki kapott rózsát a barátjától és másnapra elhervadt az egész. Nekik nem is volt jó a kapcsolatuk,a srác összevissza csalta a barátnőjét

válasza:

válasza:A virág egy idő után akkor is elkezd száradni, ha nem megy tönkre egy kapcsolat! Ebbe semmi boszorkányság nincs :P
Én nagyon sok virágot kaptam a volt barátomtól, már a kapcs elején, 3 évig voltunk együtt, és az összes elhervadt rózsát, mindent megtartottam a mai napig.

válasza:Véget ért a kapcsolat --> gondolom már a virág sem olyan kedves számodra, mint régen, nem lehet, hogy kiszáradt? ;)
Amúgy kísérleteztek már virágokkal és különböző hatásokkal rájuk. Pl zenével (A metal-t kedvelték a legjobban :D) De nagyon sok dolog hat a növényekre is. A te aurád befolyásolhatja, de a jövődet nem fogja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Egy lassan 19 és egy 14,5 éves fiú-lány között müködhetne szerintetek. Lécci kort és nemet is írjatok.
Hétfő óta 'levelezek' Facebook-on egy sráccal, és ma ezt írta: 'Hát őszintén megmondom egy olyan nagyon komoly kapcsolatba nem szívesen fognék bele mert most lett vége egy 2 évesnek előtte meg egy 3 éves volt és közte kb 2 hónap tellt el...:S' 17l
Nem idealisztikus lányregény leírások érdekelnek ..hanem hogy a húsvér valóságban hogyan alakul egy szép igaz kapcsolat . Nekem sosem udvaroltak .Vagy mert már ismertük egymást régebbről ,vagy mert nem akartak ,vagy mert nem hagytam .. Nem tudom elképzelni milyen...
De tuti lehet valamit csinálni, rengeteget beszélünk és találkozunk szerintetek mit csináljak?
A lány és a srác közel 1 éve vannak együtt. Facebookon csak a srác ír a lánynak szíveket de azt még nem írta, hogy szeretlek, de a lány nem szokott semmi olyat írni a fiúnak, hogy szeretlek, csak lájkolgat, közel 1 év alatt küldött 2 szívet neki, de azért aktív a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!