Fiuk! Hulyitenetek egy csajt, azzal, hogy azt mondjatok neki, hogy szep, kulonleges, jol nez ki, bamuljatok, meghivjatok uditore, ha nem gondolnatok igy?

válasza:HA LÁNY VAGY: Simán előfordulhat
HA FIÚ: Hülyítsed csak

válasza:De mi ertelme van annak, hogy itt bolonditson, tobb honapon keresztul; ugyis tudja, hogy nem fekszek le mindenkivel; hiaba mond akarmit... Ezzel csak azt eri el, hogy alighogy megismert veheti ugy, hogy nem ismerjuk egymast....
Semmi esetre se tetszhetek neki? Semmit nem is erez/-het?
Szia!
Igaz, én lány vagyok, de gondoltam megosztom veled a történetem.
Kb. négy hónapja én is beszélgetni kezdtem, egy nálam tíz évvel idősebb pasival. Mikor kettesben voltunk bókolt, le akart smárolni, ölelgetett, de amikor társaságban voltunk csak nézett pl. a parkban, de éppcsak, hogy köszönt. Nem tom, te hány éves vagy, de én 14 ő meg 24... sajnos, rá kellett jönnöm, h a pasi csak meg akar dugni, de társaságban már szégyellné, h egy "kislánnyal" legyen. Mikor erre többen ráviláítottak, majd meg haltam, és tiltakoztam, hogy ő nem lehet ilyen. Jópár hétig játszottuk ezt a macska-egér játékot, de amikor beszéltünk minden nap összvesztünk, majd kibékültünk, összvesztünk, kibékültünk és így tovább. 9 napig nagyon szenvedtem, hisz én elkezdtem járni egy fiúval, ő meg nem írt többet. Aztán, úgy volt külön válunk a pasimmal, és ő ( a tíz évvel idősebb ) rámírt. Aztán, ahogy kibékültünk a pasimmal újra nem jelenkezett. Aztán, egy hónapig nem s beszéltem vele, és szép lassan elfelejtettem. A vele való " kapcsolatban" rájöttem, hogy az egy szánalmas, beképzelt ember.. és igen, megbántam, h egyáltalán szóba álltam vele. Mert csak ki akart használni, és hálás vagyok a barátaimnak,amiért nemengedték, hogy hülyeséget csináljak. Tehát, de nagyközönség előtt nem vállalfel, akkor hidd el semmi értelme.
Remélem segítettem. 14/L

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy bulin kettesben setaltam egy sraccal, amikor meglatott az a fiu, aki tetszik. Majd ra 2 orara egy masik sraccal beszelgettem, csapott autoval egy kort, mikor visszajott, akkor mar 3 sraccal dumaltam.
Ma, szünetben nagyon csúnyán összevesztem az egyik legjobb barátommal. Nagyon váratlanul ért a veszelkedés, úgyhogy futólépésben mentem a mosdó felé, hogy nehogy mások előtt kitörjön belőlem a zokogás. Aztán sikerült majdnem nekimennem, a fiúnak, aki szeptember óta...
Szoval adva van egy ficko, akivel hosszabb ideje tartom a neten a kapcsolatot. Nem vagyunk nagyon szoros kapcsolatban, heti egy-két csvegés msn-en, vagy email, vagy néha sms-ek . Ami furcsa, hogy a nem napi kapcsolat ellenére ha épp beszélunk msn-en , vagy levelet ir,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!