Budapesten program holnap?

válasza:Ha jó idő lenne mondanám, hogy vidámpark. Bár holnapra 28 fokot mondanak Budapestre, hátha... :)
Ott van még az állatkert, de gondolom az "lerágott csont", mint ahogy nálam is :D

válasza:Margit-szigetre én is gondoltam, de ilyen időben? Állatkert, vidámpark dettó. Azért köszi a válaszokat, várom még!
(Gruppenes válasza jogos, de mindketten tudjuk, hogy ha nem ide rakom a kérdést, akkor jövő hétig se érkezik válasz.)
Kapcsolódó kérdések:
Akár a Nemzeti Ünneppel kapcsolatosan is.Kiállítás,fesztivál,bódés,üzletecskék bármi szóba jöhet.Az Ünneppel kapcsolatosan a netes programfüzetekben csak délelőtti programokat találtam. Minden ötletet szívesen várok!
Budapesten lakom.
Én Szentendrére gondoltam, de ott is tömeg van általában hétvégén... nem?
A barátommal Pestre megyünk vásárolgatni délelőtt,de délkörül úgyis végzünk,szóval milyen pár órás program lehetőségek jöhetnének szóba? A séta/kávézó opciókat hanyagolnánk..
Valami táncos hely, pub, vagy stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!