Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha szerlmesek kennétek egy pasiba, de kiderülne, hogy nem tud szexelni, mert nem áll fel neki a cerka?
18:07 vagyok
Mindenképpen vizsgáltasd ki magad, derítsd ki a valódi okát, és ismerd meg magad! Fiatal vagy még, és ha megleled az igaz szerelmet, lehet elég gyógyír lesz rá! :)
Nem áll fel neki? Jézusom szegény ember :,(((
Én megőrülnék , inkább "öngyi" lennék! Amúgy szerintem sem működne. A barátnődet időnként igenis jól meg kell dugni mint állat!
Nálam a szex és a szerelem összekapcsolódik, szóval ha sehogy se javul a dolog záros határidőn belül akkor inkább búcsút intek, valszeg úgyis kiábrándulok. Lehet kegyetlen, de én nem hülyíteném, nekem kell a szex.
20L
Ha már jó ideje együtt vagyunk, és jelentkezik ez a dolog, akkor mindenképp próbálnék segíteni, és semmiképp sem hagynám el a páromat. De ha a kapcsolatunk elejétől fogva jelentkezne, biztos nem bírnám ki szex nélkül. Nálam 5-6 hét várakozás bőven sok. Ha ennyi idő alatt nem lehetne lelket lehelni a cerkába, akkor nem küszködnék.
De ha így van, hogy nem áll föl, sürgősen menj el orvoshoz! Komoly problémád is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!