Tetszik egy fiú. Hogy ismerkedjek meg vele?
Figyelt kérdés
Zavarban vagyok a közelében,és biztosan fülig pirulnék, ha megszólítanám. Valami más kell, csak még nem találtam ki.
Facebook-on biztosan nem fogom megbökni. Viszont odamenni sem merek... :(
2011. okt. 8. 20:11
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Hát ha Facebookon nem mered megbökni, akkor alapból elvan veszve a dolog... atyám, akkor esetleg írj neki.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Hány évesek vagytok? Bökd meg Face-en, ennyi :) Aki mer az nyer.
5/6 A kérdező kommentje:
16,17
2011. okt. 9. 08:20
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Miért is lenne fárasztóan hülye? Mert tanácsot kér? Ha nem mered megszólítani egyáltalán, akkor próbálj szemezni vele ha látod, dolgozzon a testbeszéd! Ha bejössz neki összekapja a tökeit és megszólít!
Kapcsolódó kérdések:
Fiúk! Hogyan mutatjátok ki, hogyha tetszik egy lány?
pl: -sokáig mélyen a lány szemébe néz -sokszor viccelődik -ha a lány -egyértelműen viccből- megsértődik, rögtön bocsánatot kér -amikor lehet, a lánnyal van egy csapatban, mellé ül. vagy mi más? nektek mi az egyéni technikátok?
Van srác aki nagyon tetszik, hogy közeledhetnék felé?
Van,hogy szemezünk meg ha köszönünk látom rajta h elpirul de egyikönk se lép semmit.(értelmes válaszokat szeretnék kérni.köszönöm.)
Van egy lány aki tetszik nagyon nagyon, és nem tudom hogy közeledjek felé, azt mondta h a volt barátja miatt nem kell neki most kapcsolat mert túl...
De tuti lehet valamit csinálni, rengeteget beszélünk és találkozunk szerintetek mit csináljak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!