Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm azt akarja hogy...

A barátnőm azt akarja hogy nyíljak meg neki ez pontosabban mit is jelent vagy inkább mit írjak neki miről?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 22:00
 1/9 A kérdező kommentje:
ha ha ha valami értelmeseb ötletet nem tudnál adni
2011. okt. 29. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
nem de csak azért is leírom megint, hogy végbéltükrözést akar
2011. okt. 29. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Te most magaddal beszélgetsz vagy elfelejtettél felhasználónevet váltani?
2011. okt. 29. 23:27
 4/9 A kérdező kommentje:
vices fiu legaláb 1 dolgot irj ami normális
2011. okt. 29. 23:28
 5/9 A kérdező kommentje:
mi ?
2011. okt. 29. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
mi?
2011. okt. 29. 23:34
 7/9 A kérdező kommentje:
mivan ?
2011. okt. 29. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy mi?
2011. okt. 29. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
fuckyeah gyanús :D
2011. okt. 30. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Leszbi a barátnőm? XDD (többi lent)

Szóval én (15/L) ma nagyon elcsodálkoztam, amikor a legjobb barátnőm (aki egyébként szintén 15/L), miközben megölelt megfogta a fenekemet xDDD De úgy rendesen rámarkolt :D Nagyon durva volt, és én nem vagyok leszbikus, sem biszex, van barátom már 6 hónapja. Szerintetek...

Miért nem elérhető a barátnőm, iwiwen?

Aggodom a barátnőm miatt,mert tegnap óta iwiwen nem lépett be.Minden nap ír nekem,de ma nem irt sokáig.

Egy barátnőm azokat a csajokat akiket kedvel szájra puszival köszönti, mindezt gyakran előttem, mi lehet ez nála? 19L

Az osztálytársnőm a csajokat úgy üdvözli hogy megcsókolja őket vagy csak szájra puszi (de előtte mindig szimpla arcra puszik) , utána érdeklődik hogy hogyan érzi magát, milyen napja van, tehát egy teljesen természetes beszélgetés lesz belőle, ami szokatlan nekem, az a...

A barátnőm szakított velem, mert nem hoztam el magamhoz, de van rá okom, mit tegyek?

Rossz körülmények között élünk, lakunk hárman egy szoba-konyhában, még fürdőszobánk sincs. Már csak édesapám él. Szégyenlem, ezért nem szeretném idehozni. Tudom, hogy szeret és és is őt, nagyon. De azt hiszi, titkolok előle valakit/valamit, ami a kapcsolatunkat...

átver a barátnőm, ti mit tennétek?

folyton hazudik hogy hova megy meg ilyenek. és olyan hülye,hogy azt hiszi nem tudok róla. mindig kamuzik valamit hogy miért nem jött,és hogy hol volt..vagy hova megy.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!