A barátnőm azt akarja hogy nyíljak meg neki ez pontosabban mit is jelent vagy inkább mit írjak neki miről?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval én (15/L) ma nagyon elcsodálkoztam, amikor a legjobb barátnőm (aki egyébként szintén 15/L), miközben megölelt megfogta a fenekemet xDDD De úgy rendesen rámarkolt :D Nagyon durva volt, és én nem vagyok leszbikus, sem biszex, van barátom már 6 hónapja. Szerintetek...
Aggodom a barátnőm miatt,mert tegnap óta iwiwen nem lépett be.Minden nap ír nekem,de ma nem irt sokáig.
Az osztálytársnőm a csajokat úgy üdvözli hogy megcsókolja őket vagy csak szájra puszi (de előtte mindig szimpla arcra puszik) , utána érdeklődik hogy hogyan érzi magát, milyen napja van, tehát egy teljesen természetes beszélgetés lesz belőle, ami szokatlan nekem, az a...
Rossz körülmények között élünk, lakunk hárman egy szoba-konyhában, még fürdőszobánk sincs. Már csak édesapám él. Szégyenlem, ezért nem szeretném idehozni. Tudom, hogy szeret és és is őt, nagyon. De azt hiszi, titkolok előle valakit/valamit, ami a kapcsolatunkat...
folyton hazudik hogy hova megy meg ilyenek. és olyan hülye,hogy azt hiszi nem tudok róla. mindig kamuzik valamit hogy miért nem jött,és hogy hol volt..vagy hova megy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!