Nem szeretnék vele többet chatelni, ezt hogy mondjam meg neki finoman? Hetek óta chatelünk már.

válasza:Ez most komoly? :D
Nem válaszolsz neki és kész.. talán nem törik össze a szíve néhány hét írogatás után..

válasza:

válasza:És szerinted csak neked írta hogy "tetszel nekem"?
Én annó mikor chateltem egyszerre 3-4 emberrel is beszélgettem vagy még többel... aztán amikor komoly lett, akkor msn és akkor csak vele. Ezen a ponton ha ellaposodott akkor letiltás és pont. Megmondtam hogy találtam mást.
Az a legfájdalommentesebb, ha egyszerűen nem írsz neki többet.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem az a leges legnagyobb f.aszfejség amikor nem írsz vissza. Ne csináld az ge.ci egy gerinctelen patkány, féreg dolog. Csak a tetves rongyos, ribancok csinálják.
Inkább írd meg a frankót, az olyan mint kínozva ölni meg a nyúkot tükkel szurkálva vagy csak simán levágod a fejét egyértelműen és kész.

válasza:

válasza:Szia!
Jó volt,élveztem,de ne chateljünk többet,mert találtam mást.Sorry!(Hehe,Te is ki vagy pipálva a noteszban...)
Kapcsolódó kérdések:
Szóval attól félek, hogy mi van, ha megcsal és közben még ki is kinevet a hátam mögött.. Amúgy azt hiszem tényleg szeretem, és ezért is van bennem ez a félelem. Fontos nekem.
olyan oldalra gondolok amire regisztrálok és ingyen tudok vkivel erotikusan beszélgetni még kam se kell
Nektek sok lenne? Nem szeretném, hogy megunjuk egymást.
Nagyon szimpatikus a lány, nem is csúnya. De furcsa volt, hogy amikor randira hívtam, először rámondta, hogy lehet. Aztán meg 2 napra rá lemondta. Azt mondta ne faggassam, miért. És azóta is chatelünk, ennek 1 hete már. Emígy nagyon jól megvagyunk, mindig van téma. Nem...
Mármint, hogy neten keresztül izgatjátok a másikat, persze csak szavakkal. Csináltál már ilyet egy idegennel? Ha nem,akkor ha lenne rá alkalom, akkor csinálnál?
Ha nincs mellettem, akkor csak rá tudok gondolni, de ha itt van, nem izgat???? Ilyenkor mi van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!