Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van-e a barátnőmnek?
Szia! Szerintem ha ilyenen van kiakadva akkor nem is szeret igazán. Ha szeretünk valakit, úgy szeretjük ahogy van! Én biztosan nem kötnék soha bele a barátomba ha meghízna vagy pocakja lenne, csak azért,m ert a kockás has a szexi... És ő sem kritizál engem vagy hasonlítgat más csajokkal, mert nem vagyok vékony. Meg miylen már az, hogy " Szerinte vékony, hosszú combú fiúk az igazán szépek"? Miért nem kérdezted meg tőle, hogy akkor miért Veled van és miért nem egy vékony hosszú combúval?! Megmondanám neki, hogy ha nem tetszik, lehet máshoz menni!
Linda/22
Igaz az, hogy mindenkinek más tetszik, de akkor miért nem jár olyan pasival? Miért kell a barátját piszkálni ezzel?...
első voltam
Sztem a barátnőd nem is szeret, hogy ha iylenekre panaszkodik. Amúgy még sohasem halottam és nekem sem fordult még meg a fejemben, de még sohasem hallottam azt hogy valaki egy pasi combját nézné meg. Meg sztem nem is számít az hogy kinek milyen a lába, hanem milyen a személyisége.Meg persze a legfontosabb az egymás iránt érzett szerelem. Hány éves a barátnőd???
Neked van igazad!( pedig ilyet ritkán mondok egy férfinak :D)
Már nem is a nők lábának kell szépnek lennie?
Ez nekem új, fel kell dolgoznom, hogy mióta számít egy férfi combja a "szépségéhez".
Nekem kifejezetten vastag a combom, 10 éve kosarazok, és megedződött. De soha nem hallottam ilyet egy nőtöl sem.
-ReapeR-23/F
Egyezz meg vele, hogy segitesz neki egy vékonylábú pasit szerezni, de ő meg bemutat egy tőle még szebb nőnek! Aki még tőle is jobban tetszik neked!
De arra figyelj, hogy először ő kezdje a bemutatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!