Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szerintem...

Mit tegyek ha szerintem szerelmes belém egy srác, de engem ő nem érdekel? Pontosabban honnan tudjam meg, hogy igaz-e a gondolatom? Ráadásul az a srác az egyik barátnőm kiszemeltje.

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel akkor nem mindegy?
2012. márc. 30. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell tenned semmit
2017. szept. 16. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem is biztos, h jól látod a dolgokat
2017. szept. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Van egy srác akibe nemrég nagyon szerelmes voltam, de elmondtam neki és azt mondta ő nem és nem akar megbántani. Sokat szenvedtem, majd továbbléptem,...

Pls segítsetek!! Mit érezhetek a srác iránt? Folyton rá gondolok és néha érzem hogy hiányzik, meg úgyérzem nekem ő kell..De a durva, hogy közben megtetszett egy másik fiú, de csak látásból. Már nem is tudom, összekavarodtam. Lehet h még mindig szeretem? Ha igen, mit...

Ti mit gondoltok erről a történetről szerelmes volt a fiú a csajba vagy nem? és a csaj elszúrta vagy a srác volt a hibás?

Egy csaj régen 2-3 évvel ezelőtt megpróbált járni egy sráccal,de a csaj elég éretlen volt és nem nagyon tudta, mit csináljon ezért a nagy szerelemből csak annyi lett hogy amikor összetaliztak Szia! Szia! Hát annak vége lett. De a csaj még 2011 októberében megpróbálta...

Ha egy srác szerelmes egy lányba, azt az illető lány érzi?

Gondolok itt arra az esetre mikor a két fél között egyébként nincs szerelmi viszony. (Elsősorban Lányok válaszát várom)

Szerelmes vagyok?

Van egy srác, akit neten ismertem meg, de nem egy álompasi. Már randiztunk is, és a személyisége elvarázsol. Úgy érzem vonzódom hozzá. Szerintetek? Ő20 éves, én 19 vagyok

Van egy srac a sok kozott es asszem szerelmes vagyok bele, de lehet hogy csak nagyon odavagyok erte. Lenyeg h nagyon bejon. Azt hiszem megharagudott...

eddig minden nap ramirt es minden nap orakon at dumaltunk,hetvegen volt egy buli ott is dumaltunk meg hulyultunk,a buli vegen elmentunk a boltig akkor is egy csomot dumaltunk a vegen puszival bucsuztunk.....kovetkezo nap is dumaltunk es elkezdtem aggodni erte es...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!