Mit tegyek ha szerintem szerelmes belém egy srác, de engem ő nem érdekel? Pontosabban honnan tudjam meg, hogy igaz-e a gondolatom? Ráadásul az a srác az egyik barátnőm kiszemeltje.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pls segítsetek!! Mit érezhetek a srác iránt? Folyton rá gondolok és néha érzem hogy hiányzik, meg úgyérzem nekem ő kell..De a durva, hogy közben megtetszett egy másik fiú, de csak látásból. Már nem is tudom, összekavarodtam. Lehet h még mindig szeretem? Ha igen, mit...
Egy csaj régen 2-3 évvel ezelőtt megpróbált járni egy sráccal,de a csaj elég éretlen volt és nem nagyon tudta, mit csináljon ezért a nagy szerelemből csak annyi lett hogy amikor összetaliztak Szia! Szia! Hát annak vége lett. De a csaj még 2011 októberében megpróbálta...
Gondolok itt arra az esetre mikor a két fél között egyébként nincs szerelmi viszony. (Elsősorban Lányok válaszát várom)
Van egy srác, akit neten ismertem meg, de nem egy álompasi. Már randiztunk is, és a személyisége elvarázsol. Úgy érzem vonzódom hozzá. Szerintetek? Ő20 éves, én 19 vagyok
eddig minden nap ramirt es minden nap orakon at dumaltunk,hetvegen volt egy buli ott is dumaltunk meg hulyultunk,a buli vegen elmentunk a boltig akkor is egy csomot dumaltunk a vegen puszival bucsuztunk.....kovetkezo nap is dumaltunk es elkezdtem aggodni erte es...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!