Mindenki! Hallottam hogy van olyan program amivel ha lefényképzünk egy embert meztelenül mutatja. Ismeritek ezt? Többi lent

válasza:én egy olyan kis játékféleségről tudok, hogy az elején kapsz egy szemüveget egy barnabőrűtől, aztán mikor felveszed, nézheted a körülöttedlévőket meztelenül. vicces kis program, úgy 5-6 percig le is kötött. anno gumicsizma.hu-ról töltöttem le, olyasmi volt a címe hogy gipsy glasses, vagy hasonló. (cigányszemüveg)
ha nem gond, nem keresem most meg neked.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Volt egy program is, amit úgy hirdettek, hogy képes pontosan arra, amit a kérdező említett. És nem hiszem, hogy egy hallomásból ismert viccprogram lenne annyira "FONTOS!GYORSAN LÉGYSZI!" :)
Persze egy kamu baromság volt az egész, valamelyik emeltdíjas-sms-küldő szolgáltatás beetetője.
Kapcsolódó kérdések:
Álltalában visszaválaszolnak vagy gagyi az egész program? :D
5 hónapja vagyunk együtt, és eddig minden oké volt meg sokat nevettünk..stb..de mostanában meg már nincs semmi izgalmas, vagy szórakoztató..amivel ellennénk..:( Már beszéltem vele erről és ő is így gondolja ezt, és neki sincs ötlete hogy mit tehetnénk, de nem akarunk...
Hogy lehet ezt átvészelni?
Van valami ötletetek milyen programot csinálhatnánk holnap egy barátnőmmel Bp.-n? Két lány, 17 évesek vagyunk.
Ha nincs programotok lányok akkor beszéljünk meg valami programot úgyis unatkozok :D
Mit fogtok csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!