Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok hogy szakítás...

Hogy bírjátok hogy szakítás után a jóból, a sok közös program után a "semmittevésbe" csöppentek? Hogy lehet ezt átvészelni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 02:43
 1/10 Macs1209 ***** válasza:
Úgy, hogy csinálni kell valamit. Ha otthon ülsz, akkor véged.. bedepizel, vagy még rosszabb...
2012. jan. 7. 02:44
 2/10 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nincs kivel. :'(
2012. jan. 7. 02:45
 3/10 Macs1209 ***** válasza:
És most aludni se bírsz ?
2012. jan. 7. 02:48
 4/10 A kérdező kommentje:
De, lassan megyek is, csak jobb ha kifárasztom magam mert akk nem ezeken agyalok.
2012. jan. 7. 02:50
 5/10 Macs1209 ***** válasza:
Ha gondolod, irj pm-et, aztán elbeszélgethetünk. Egy vadidegennel néha könnyebb..
2012. jan. 7. 02:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Mármint amig nem alszok el addig ezen agyalnék. De így rögtön elalszok :D :(
2012. jan. 7. 02:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi, de most már késő van, asszem alszok.

Jóéjt.

2012. jan. 7. 02:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezért kell vigyázni a barátokra is egy kapcsolat mellett. Én nem hanyagolom őket, és már 2 komoly szkításon átsegítettek. :)
2012. jan. 7. 03:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha gondolod beszélgethetünk este. Részben én is hasonló helyzetben vagyok csak nem szakítottam.
2012. jan. 7. 04:26
 10/10 Blue85 ***** válasza:
Hát, én szakítás után két napig csak tengtem-lengtem....aztán igénybe vettem a haverjaimat, hogy ne legyek egyedül, meg állandóan beszéltem valakivel
2012. jan. 7. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan próbálsz túllépni valakin?

(szakítás, vagy lemondás valakiről)

Szakítás után hogyan lehet felejteni? 21l

Nagyon szeretem őt még mindig. Egyfolytában azon agyalok, hogyan kaphatnám vissza, pedig teljesen reménytelen. Unalmas helyen lakom, ahol nincs semmi. A "barátaimra" sajnos, rájöttem, nem számíthatok. Úgy érzem teljesen egyedül maradtam és összetörtem. Volt/van...

Hogyan lépjek tovább?

Nos, az előző barátnőm (most nincs), még mindig nagyon felkavar, de már nem szeretem, olyan semlegesen vagyok vele, de még nem biztos, hogy nyitott lennék egy újabb kapcsolatra. Hogyan oldjam fel a magányomat?

Amikor "életed párjával" vége lett a kapcsolatodnak, mit éreztél?

Később rájöttél, hogy nem ő volt az igazi; vagy a nagy őt veszítetted el? Hány éves voltál a szakításkor, és mennyi idős a kapcsolat?

Hogyan dolgozzam ezt fel? Szakítás után 1 héttel már más nővel van.

vége lett kb 1 hete mert ő nem akart tőlem komolyabbat, több mint másfél év után is ott tartottunk mint a kapcsolat elején. tudom én is hibás voltam sok dologban, de az utóbbi időben igyekeztem a kedvében járni hogy jobb legyen. nem igazán mentünk sehova, most hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!