Hogy bírjátok hogy szakítás után a jóból, a sok közös program után a "semmittevésbe" csöppentek? Hogy lehet ezt átvészelni?

válasza:

válasza:Köszi, de most már késő van, asszem alszok.
Jóéjt.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(szakítás, vagy lemondás valakiről)
Nagyon szeretem őt még mindig. Egyfolytában azon agyalok, hogyan kaphatnám vissza, pedig teljesen reménytelen. Unalmas helyen lakom, ahol nincs semmi. A "barátaimra" sajnos, rájöttem, nem számíthatok. Úgy érzem teljesen egyedül maradtam és összetörtem. Volt/van...
Nos, az előző barátnőm (most nincs), még mindig nagyon felkavar, de már nem szeretem, olyan semlegesen vagyok vele, de még nem biztos, hogy nyitott lennék egy újabb kapcsolatra. Hogyan oldjam fel a magányomat?
Később rájöttél, hogy nem ő volt az igazi; vagy a nagy őt veszítetted el? Hány éves voltál a szakításkor, és mennyi idős a kapcsolat?
vége lett kb 1 hete mert ő nem akart tőlem komolyabbat, több mint másfél év után is ott tartottunk mint a kapcsolat elején. tudom én is hibás voltam sok dologban, de az utóbbi időben igyekeztem a kedvében járni hogy jobb legyen. nem igazán mentünk sehova, most hogy...
Hetek óta chatelünk már.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!