Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem unjátok még az általánosít...

Nem unjátok még az általánosításokat?

Figyelt kérdés

A srácok többsége szidja a lányokat és fordítva is ez van. Mindenki a másikra mutogat és ha rossz tapasztalatokat szerzett vagy éppen nem szerzett, akkor a másikra fog mindent.

(Én is egyedülálló vagyok, de nem szidom a srácokat, mert bennem is van hiba.)

2012. szept. 1. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden mindenkivel kezdődő mondat általánosítás. :)
2012. szept. 1. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
pedig nem kéne általánosítani, csupán tudatába kéne lenni azzal, ha valaki párkapcsolatba kezd azzal megüti a bokáját előbb-utóbb. Hiába mutogatunk a másikra attól még megszívjuk...
2012. szept. 1. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Hmm kívánom, hogy az legyen a legnagyobb problémád h a gyakszi hülyeségein rágódsz! Tényleg! Szívemből mondom! :3
2012. szept. 1. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek! De legfőképp a külső/belső tulajdonságokról megy az effajta "vita" Nagyon sok embert hallok arról hogy például "háh, a büdös r*bancok mind csak a bőrüléses bunkó p-cs fajta embereket bírják, a normális pasikat meg pont le se sz*rják" csak egy példa. Már nekem is tele a t*köm vele, azért mert a nők egy része ilyen, nem mint olyan. Minden fajta létezik...
2012. szept. 1. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:

és az a fiú, aki itt rinyált, hogy ő olyan ronda, senkinek sem kell? Már kértek tőle képet, sőt randizott is volna vele valaki, de ő csak nyafogott és hajtogatta 50 válaszon át, hogy ő olyan ronda, hogy olyan rondát még nem láttunk.

Azt hittem megüt a guta, nem lehetett neki segíteni, semmi jót mondani, mert meg se hallotta.

nem tudom ,ezt miért írtam le, de mindegy :)

2012. szept. 1. 20:33
 6/7 walk w1th mee ***** válasza:
nem:D
2012. szept. 1. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
De igen, úgyhogy te is fejezd be!
2012. szept. 1. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Nem unjátok még ezt a "ciki hogy szűz vagyok" és egyéb szinonímájú kérdéseket?

kb 3 000 ilyen jellegű kérdés van, és mindegyikre kb ugyanazok a válaszok érkeznek. Értelmetlen számomra hogy miért teszik fel ugyanazt három 3000-szer.

Lányok, Ti nem unjátok az ilyen típusú kérdéseket: hogy szép vagyok, izom pasit szeretitek-e stb?

annyira fárasztó, és hihetetlen, hogy a pasik ilyeneket kérdezgetnek...lehet kezdem érteni a lányoknak mi bajuk van a pasikkal...

Nem unjátok ezt a sok férfi női alátanosító szövegetek?

Nem tudom egyesek hogy vannak vele ,de én már unom azt hogy felmegyek például facebookra és tele van nagy "okosságokkal" férfiakról nőknek nőkről férfiaknak.De itt is rengetek ilyen pofátlan személy van csalódik egyszer a másik nemben és már minden nő ,vagy férfi...

Nem unjátok már ezt?

csomóan ha feltesznek egy kérdést nem válaszolnak rá.vagy soha vagy nagyon késő válaszol. ha mondjuk felteszi 21:45-kor és 21:46-kor jön a válasz már arra nem is reagál.sztem ez uncsi.én ha felteszek egy kérdést akkor itt maradok és várok a válaszra

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!