Nem unjátok még az általánosításokat?
A srácok többsége szidja a lányokat és fordítva is ez van. Mindenki a másikra mutogat és ha rossz tapasztalatokat szerzett vagy éppen nem szerzett, akkor a másikra fog mindent.
(Én is egyedülálló vagyok, de nem szidom a srácokat, mert bennem is van hiba.)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:és az a fiú, aki itt rinyált, hogy ő olyan ronda, senkinek sem kell? Már kértek tőle képet, sőt randizott is volna vele valaki, de ő csak nyafogott és hajtogatta 50 válaszon át, hogy ő olyan ronda, hogy olyan rondát még nem láttunk.
Azt hittem megüt a guta, nem lehetett neki segíteni, semmi jót mondani, mert meg se hallotta.
nem tudom ,ezt miért írtam le, de mindegy :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ér emiatt valami hátrány hogy alacsonyak vagytok??
kb 3 000 ilyen jellegű kérdés van, és mindegyikre kb ugyanazok a válaszok érkeznek. Értelmetlen számomra hogy miért teszik fel ugyanazt három 3000-szer.
annyira fárasztó, és hihetetlen, hogy a pasik ilyeneket kérdezgetnek...lehet kezdem érteni a lányoknak mi bajuk van a pasikkal...
Nem tudom egyesek hogy vannak vele ,de én már unom azt hogy felmegyek például facebookra és tele van nagy "okosságokkal" férfiakról nőknek nőkről férfiaknak.De itt is rengetek ilyen pofátlan személy van csalódik egyszer a másik nemben és már minden nő ,vagy férfi...
csomóan ha feltesznek egy kérdést nem válaszolnak rá.vagy soha vagy nagyon késő válaszol. ha mondjuk felteszi 21:45-kor és 21:46-kor jön a válasz már arra nem is reagál.sztem ez uncsi.én ha felteszek egy kérdést akkor itt maradok és várok a válaszra
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!