Nem unjátok még a sok ciki-e hogy szűz vagyok kérdést?

válasza:

válasza:Nem, igazából egyáltalán nem foglalkozom vele...
Inkább néha az bosszant, hogy ugyanaz az ember írja ki majdnem minden nap ugyanazt kérdést...
Asszem egy srác volt ilyen, aki hazudott a barátnőjének. Legalább 50 kérdést tett fel, hát persze h észrevettem a hasonlóságot...
De még ez sem tud nagyon érdekelni. Te se foglalkozz felesleges dolgokkal...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:De. Elég unalmas, hogy a sok önbizalomhiányos tininek arra van szüksége, hogy ismeretlen emberek építsék az önbizalmát azzal, hogy megírják, hogy nem ciki, és legyen rá büszke, és milyen jó, hogy nem olyan mint a többi.
Ja, és nem savanyú a szőlő, én is szűz vagyok, de nem érzem magam emiatt rendkívül különlegesnek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Csók már volt,olyan szájrapuszi szerű,de semmi több.Nem volt még barátom se,pedig lett volna rá alkalmam,de én inkább meg akarom várni a "térdremegős",igaz szerelmet,és majd Vele. Ez a felfogás gáz,vagy normális,vagy maradi,vagy milyen? 17/L
Azzal piszkálnak, hogy már volt barátom és nem feküdtem le vele és hogy álszent vagyok, ez tényleg így van? Én nem érzem annak, de már az én korosztályomban alig van olyan, aki szűz. 16/L
Nem az én kérdésem, de a legjobb barátnőm 21, de még nem volt együtt senkivel. Szerintetek ciki vagy inkább jó dolog, hogy eddig megtartotta hideg vérét? :)
Hát nem igazán jöttek össze a dolgok... :( Ez csakis az önbizalom hiánya az oka, nem az ,hogy valami kövér szódásszemüveges vagyok, vagy nagyon ronda lennék, sőt azt mondják jól nézek ki, meg belőlem simán azt nézik ki hogy én boldog párkapcsolatban élek, mert okos...
Meg inkább nintendózok, Legózok, rajzolok. De persze szoktam álmodozni is. Rögeszmém h csúnya vagyok, ezért hentait szoktam nézni. De mikor nincs rajtam, nem érdekel különösebben a téma :)
Am jól néz ki.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!