Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem unjátok még a sok ciki-e...

Nem unjátok még a sok ciki-e hogy szűz vagyok kérdést?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
csak kétségbe vannak esve 1 baromság miatt...
2010. okt. 3. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, igazából egyáltalán nem foglalkozom vele...

Inkább néha az bosszant, hogy ugyanaz az ember írja ki majdnem minden nap ugyanazt kérdést...

Asszem egy srác volt ilyen, aki hazudott a barátnőjének. Legalább 50 kérdést tett fel, hát persze h észrevettem a hasonlóságot...

De még ez sem tud nagyon érdekelni. Te se foglalkozz felesleges dolgokkal...

2010. okt. 3. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
én ezt a sok "nem unjátok?" kérdést unom
2010. okt. 3. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
én meg azt, amikor: "Betette, de alig érzetem. Ugye akkor még szűz vagyok?"
2010. okt. 3. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
ennek a kérdésnek sincs sok értelme :P
2010. okt. 3. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

De. Elég unalmas, hogy a sok önbizalomhiányos tininek arra van szüksége, hogy ismeretlen emberek építsék az önbizalmát azzal, hogy megírják, hogy nem ciki, és legyen rá büszke, és milyen jó, hogy nem olyan mint a többi.

Ja, és nem savanyú a szőlő, én is szűz vagyok, de nem érzem magam emiatt rendkívül különlegesnek.

17/L

2010. okt. 4. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

A mai világban ciki vagy nem ha egy 17 éves lány még szűz, és nem csókolózott?

Csók már volt,olyan szájrapuszi szerű,de semmi több.Nem volt még barátom se,pedig lett volna rá alkalmam,de én inkább meg akarom várni a "térdremegős",igaz szerelmet,és majd Vele. Ez a felfogás gáz,vagy normális,vagy maradi,vagy milyen? 17/L

Ciki, ha még 16 évesen szűz vagyok? Ezt mondják a barátaim

Azzal piszkálnak, hogy már volt barátom és nem feküdtem le vele és hogy álszent vagyok, ez tényleg így van? Én nem érzem annak, de már az én korosztályomban alig van olyan, aki szűz. 16/L

Ciki, ha 21 évesen szűz az ember?

Nem az én kérdésem, de a legjobb barátnőm 21, de még nem volt együtt senkivel. Szerintetek ciki vagy inkább jó dolog, hogy eddig megtartotta hideg vérét? :)

Lányok ha valaki 21 évesen még nem volt barátnője és szűz az ciki?

Hát nem igazán jöttek össze a dolgok... :( Ez csakis az önbizalom hiánya az oka, nem az ,hogy valami kövér szódásszemüveges vagyok, vagy nagyon ronda lennék, sőt azt mondják jól nézek ki, meg belőlem simán azt nézik ki hogy én boldog párkapcsolatban élek, mert okos...

Mennyire ciki ha 18 évesen nem volt se barátnőm, se nem smároltam, és szűz vagyok?

Meg inkább nintendózok, Legózok, rajzolok. De persze szoktam álmodozni is. Rögeszmém h csúnya vagyok, ezért hentait szoktam nézni. De mikor nincs rajtam, nem érdekel különösebben a téma :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!