Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szoktam sokat beszélni....

Nem szoktam sokat beszélni. Azt viszont tudom, hogy a nőknek bejön ha valaki folyamatosan, megállás nélkül beszél. Én nem ilyen típus vagyok. Hogyan fejlesszem ilyen téren magam?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Én sokat beszélő Nő vagyok, nem szeretem, ha nem hagynak érvényesülni, de azt sem, ha kuka a partner. Köztes állapot, én is kontrollálom magam mindig és figyelek a másikra is!

Járj társaságba, kommunikálj emberekkel, bele fogsz rázódni!

Vannak Nők, akik kifejezetten a jó hallgatóságot keresik!

Ne keseredj el és ne görcsölj rajta! Képzeld el mi lenne, ha mind egyformák lennénk! :)

2012. szept. 28. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.
2012. szept. 28. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be a megállás nélküli beszéd, inkább az aranyközépút.

De ahogy írta is valaki, menj társaságba. Legyél tájékozott a világ dolgairól, hogy mindenhez hozzá tudj szólni. Gyakorlás teszi a mestert, szóval hajrá! :)

2012. szept. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Apukam egy ideje elvesztette allasat.49 eves es azota folyamatosan idegeskedoik. Megallas nelkul ordibal es nagyon konnyen felkapja a vizet. Sokat...

Nagyon rossz ot ilyen allapotban latni szerintem nagyon legyengult azz idegrendszere hiszen tobb mint 25 evig dolgozott a cegnel es szerintem most nagyon cserben hagyottnak erzi magat. Mit kell ilyenkor tenni, hogy kijojjon ebbol a depresszibol es ismet egeszseges...

Miért van az hogy a kutyám meglát akármilyen pici vagy nagytestű kutyát és neki áll ugatni?

Folyamatosan, megállás nélkül, eléggé agresszív, régóta ilyen (foxi keverék)

Folyamatosan, megállás nélkül köhögök, miért?

Egy hete voltam beteg,lázas voltam meg ilyenek,és azóta köhögök,de csak reggel meg este,és refluxom is van,van köze hozzá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!