Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benned van valami olyan, amit nem mindenki mondhat el magáról? Valami szpessöl
Nekem meg pont , hogy kevesebb a testhőmérsékletem..:D
Még egy dolog, az olyan dolgokat, amire a kutya se kíváncsi és véletlenül olvasok el , több hónapig is simán képes vagyok emlékezni. Fotografikus memóriám van , tökéletes emlékszem pl. a földrajztételem KINÉZETÉRE és tudom mit hova írtam, de nem tudom mit írtam le.
Emellett néha olyan szőke vagyok, mint kiszel tünci , gyakran nekimegyek dolgoknak , mert kizónázok=elbambulok sétálás közben.
14 a memóriába ugyanaz, csak én tudom is:P
Meg ha látok kisebb szöveget, nézem pár percig, és fel tudom magamba olvasni:$
szpessöl? im dö szpessölnessz.
Ha nem kell, túl sok az önbizalmam, ha kell akkor meg nincsen. Ezalatt értsétek , hogy bármit megcsinálok egy plázában vagy bármilyen sűrűn beemberzett helyen (nézzétek el ezt a megfogalmazást, egyszerűen nem jut eszembe a szó) , legutóbb egyik ismerősöm meglökött , én meg féligmeddig elvesztettem az egyensúlyom, de még tudtam volna állni, de helyette magammal húztam és mindketten kiterültünk a tesco közepén. Másik sztori , srác aki tetszik, kéne beszélnem vele két mondatot és azt is elfelejtettem hogy Daniel Radcliffe játtsza Harry Pottert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!