Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok táncolni SOS! Nagyon be fogok égni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Buliba megyünk egy sráccal, akivel alakul köztünk a dolog, de én nem merek táncolni előtte. Mindig úgy félek, hogy béna leszek. Többször voltam már ilyen helyzetben és mikor táncoltam, volt olyan fiúhaverom, aki szerint szexi volt, de csak max úgy ment, ha előtte ittam. Nagyon félek, mit tegyek? Tudom, hogy gáz vagyok..
18/L
2013. febr. 6. 22:16
2/5 anonim válasza:
Csak finoman "lengj", semmi bonyolult nincs benne. Főleg ha ez a tánc bulira kell.
3/5 anonim válasza:
Kérd meg, hogy tanítson meg táncolni! :P
4/5 anonim válasza:
könyörgöm! ez buli!! :DD senki nem gáz ahogyan buliban táncol!! :)) max igyal egy pöppet de tényleg csak annyit hogy normalis maradj de picit oldódj...bár egy olyan buli ahol mindenki táncolni fog körűlötted ott csak nem fogsz sokaig ácsorogni . hajra (Y)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem. Igazából rosszul tettem fel a kérdést, mert tudni tudok, csak nem mindig merek!
2013. febr. 6. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!