Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép, feszes, kerek mell ellensúlyozni tud egy borzasztó testet és arcot?
Úgy látom neked van mit tanulnod..
Ha ő felpakolta myVIP-re, akkor én lepakolhatom onnan, ha nekem épp kedvem szottyan. Körülbelül olyan, mintha belinkeltem volna akármelyik celebet.
Bár nem értem, miért akarja bárki elvárni ezt tőled, mikor arra nem vagy képes, hogy egy kérdezz-felelek oldalon a nevének megfelelően cselekedj.
Szóval ha én megkérdezek valamit, akkor te vagy arra válaszolj, vagy a neved maradjon kuss.
Mindenki egyébnek köszönöm (:
Nem,ha az arc csúnya akkor a mell akár szép kár nem,ellensúlyozni nem lehet.Most jön az,hogy csúnya ember nincs csak elhanyagolt és lusta.Teljes mértékben paraszt dolog belinkelni másnak az arcképét,főleg egy ilyen kérdéhez?Tisztába vagy vele mit érezne ez a lány,ha meglátná ennél a kérédsnél az önarcképét?Gondolkodj el ezen,és érezd magad a helyébe.
20/L
A te fényképed kellene a döntéshez.
Más fényképét pedig tényleg nem a legjobb dolog így kitenni - az igaz, hogy jogod van rá (a többieknek: azért, mert nem másolta le, csak egy mutatót tett ki) - de tényleg nem szép tőled, hogy így idézed.
Amúgy meg a kitett képről sem lehet sokat mondani, mert az is csak egy arckép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!