Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miért az ilyen lányokat szeretitek?
Miért az ilyen kis plázapi*kat szeretitek?
akik azt hiszik, hogy a legszebbek, meg hogy ők sza*ták a spanyol viaszt, bántanak mást és lenézik egymást. Hangoskodnak, visszabeszélnek.
Mi bennük a szép?? szerintem semmi. Annyira visszataszítoak.
Mondom, hogy én úgtudtam, hogy az kifutó ló most ezen mit kell lovagolnod. Komolyan,úristen.......
Még úgy nem is halottam, hogy befutó ló. Nálunk ez kifutó ló, most mit kell everned. Istenem lett egy hibám Úristen most mi lesz kezdődik a 3.világháború. Komolyan akora üget csinálsz belőle. Mintha te vagy más soha az életben nem lett volna hibája. Ember....
Nem egy betűt hagytál ki, hanem legalább húszat. De szerintem sem a helyesírásodért kéne csesztetni. Én el tudom olvasni, nagyjából meg is értem, amit írsz. Szóval inkább azokra a válaszokra reagálj, amik a konkrétan a kérdésedre válaszok, nem pedig provokáció.
(Amúgy az tényleg befutó ló. A célba először befutó lóra utal, de mindegy.)
Legyél szíves és ne általánosíts jó?
Én nem ilyen lány vagyok, mégis elég sok barátom volt, meg van is. Szimplán jó a társaságomban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!