Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnommel szeretnénk valami...

Barátnommel szeretnénk valami cuki aranyos kepet csinalni de nem tudujuk hol és hogy milyen be állásában ötlettek tapasztalatok? Bem szex képek! és a naivitás nem kell!

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
62%
Akaszd fel megad szerintem.
2013. aug. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Létezik ilyen fiú?

Van olyan fiú, aki szőke, vállig érő hajú, kék szemű, nem túl magas, sovány, okos, kedves, visszahúzódó, különc és halak csillagjegyű?

Lányok, mikor mondjátok egy pasira hogy cuki vagy aranyos?

Úgyértem tetszik nektek vagy csak cuki oszt cső ? Vagy mikor-hogy?

Milyen aranyos, kedves becézésekkel, megnevezésekkel szólítsam a párom? Mondanátok nekem ilyeneket?

Ő rendszeresen becézget engem, a nevem alapján is, de leginkább nyuszifülnek vagy babafejnek vagy nem tudom minek hív. Én meg nem nagyon tudom a neve alapján becézni, meg amúgy sem...makinak szoktam még hívni, mert előszeretettel majomkodik. Kicsim, drágám, életem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!