Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kg felesleget néznétek még el a párotoknak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 21:15
21/27 anonim válasza:
elmondtam- nem dagadt. Telt.
Ergo nem karfiolos a bőre, nem lóg a hasa (max picit husis, de azt szeretem), nincs tokája, stb.
Ergo nem böki ki a vállcsontja a bőrét, vannak izmai, van melle, van feneke, ami szabad szemmel észlelhető. És IZMOS.
Imádom, hogy amint elhangzik a "telt" szó, rögtön a dagadt csajokra asszociáltok.
22/27 anonim válasza:
Én értem, h mire asszociálsz. Aki meg nem tud szöveget értelmezni, sőt, pocskondiázza az embereket, az magát járatja le.. :)
23/27 anonim válasza:
többek közt ezért se lennék szívesen nő. :D mindig rájövök. :D
24/27 anonim válasza:
Ezt jól teszed...... nőnek lenni valóban gáz:D vagyis.. nehéz:D
25/27 anonim válasza:
Én borostásan is végigmegyek az utcán úgy, hogy úgy találom, én vagyok a legjobb faszi a világon... asszony már kevésbé. mondjuk nem vágyom a borostáira :D (bocsi, kicsit többet ittam a kelleténél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!