Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a tökéletes pasi külsőre?
Figyelt kérdés
Írjátok le lányok ezek alapján az adatok alapján:
1. magasság
2. bőrszín/rassz
3. haj szín/hossz
4. szem szín
5. sima arc/borosta/szakáll,/bajusz
6. pénisz méret
2013. szept. 22. 20:14
11/24 anonim válasza:
1. 170cm-nél magasabb.
2. Fehér
3. Barna / 5-10cm hosszú
4. Barna
5. Sima, de lehet borostás, szakállas is, ha jól áll neki.
6. Nem tudom.
12/24 anonim válasza:
persze h hazudnak mit varsz toluk. meg egy egyszeru kerdesbe se tudnak oszintek lenni.
14/24 anonim válasza:
Kedves 9. válaszoló!
Nem hazudok, nem asztalom!
De nem fogok olyan embernek bizonyítani semmit akit nem is ismerek ez által nem érdekel, hogy mit gondol!
Amúgy nincs olyan hogy 5-6 cm legyen valakinek!
15/24 anonim válasza:
nem hazudok 8as voltam es nekem tenyleg nem szamit egy kicsit se! Ha kicsi akkor legalabb nem faj nekem:)
16/24 anonim válasza:
persze persze most jon a hazudas tagadasa tehat ujab hazugsag. nem unjatok meg ???? legalbb lennetek oszintek.
17/24 anonim válasza:
1. 175 folott
2. feher,kreol,fekete mind3 vonzo
3. fekete vagy barna
4. barna
5. borosta
6. 15-17 cm
18/24 anonim válasza:
19/24 anonim válasza:
akkor hagyjuk 8as voltam ! Neked barmit irok ugyse hiszed el szoval akk legyen 30cm !!!!
20/24 anonim válasza:
navegre kibujik a szog a zsakbol. nehez lett volna eszt elsore beirni ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!