Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csajnak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csajnak azt mondom hogy nagyobb lett a feneke mint amikor utoljára láttam?

Figyelt kérdés
pénteken találkoztunk azelőtt több mint fél évig nem láttam! ennyire gáz ha őszinte vagyok(?) ez volt a legszembetűnöbb változás a külsején... amúgy miután ezt mondtam lelépett(nem is szólt semmit, lehet hogy bőgött is utána igen úgy nézett ki)! Azóta nem láttam! Most mondanám hogy csak vicceltem, ne vegye komolyan de tényleg nagyobb lett neki!
2014. máj. 5. 18:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
27%
Az őszinteség fájdalmas szokott lenni :)
2014. máj. 5. 18:59
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
de fa sz vagy :DD
2014. máj. 5. 18:59
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
mert ez sértő... azt jelenti, h hízott, és ez nekünk nagyon fáj. fordítom: olyan, mintha valaki azt mondaná neked, h kisebb lett a farkad, mint amikor utoljára szexeltetek.
2014. máj. 5. 19:00
 4/24 anonim válasza:
100%
Az őszinteség vonzó, de nem szabad túlzásba vinni!
2014. máj. 5. 19:01
 5/24 anonim ***** válasza:
13%

3.

Aligha,mivel a farokméretről aligha tehet az ember hogy mekkora,de a fenékméretről már sokkal inkább.

2014. máj. 5. 19:02
 6/24 A kérdező kommentje:
Mégis hogy lehetne kissebb a farkam? Max ha lecsapnák egy csatabárddal! xD az nem lenne túl kellemes!
2014. máj. 5. 19:03
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Az simán lehet jó dolog is, ha valakinek nagyobb lett. Az nem azt jelenti, hogy csúnyább is lett...
2014. máj. 5. 19:05
 8/24 anonim ***** válasza:
5%

nyugi van, semmi rosszat nem tettél, most kicsit rosszul esett neki, vagy lead majd a seggéből vagy hazament és nekiállt zabálni.

De ne említsd meg neki a gyakorikerdesek oldalt mert idejön majd rinyálni h minden pasi szemét :)

2014. máj. 5. 19:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

mert bunkó vagy

mit nem értesz?

2014. máj. 5. 19:06
 10/24 anonim ***** válasza:
63%
mi ez a sok seggnélküli csaj itten?
2014. máj. 5. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!