Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csajnak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csajnak azt mondom hogy nagyobb lett a feneke mint amikor utoljára láttam?

Figyelt kérdés
pénteken találkoztunk azelőtt több mint fél évig nem láttam! ennyire gáz ha őszinte vagyok(?) ez volt a legszembetűnöbb változás a külsején... amúgy miután ezt mondtam lelépett(nem is szólt semmit, lehet hogy bőgött is utána igen úgy nézett ki)! Azóta nem láttam! Most mondanám hogy csak vicceltem, ne vegye komolyan de tényleg nagyobb lett neki!
2014. máj. 5. 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ln örülnék neki, ha valaki ezt mondaná nekem. :D
2017. febr. 20. 13:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Mert kérdezte tőled, hogy mi változott rajta...? Az őszinteség szép dolog, de csak akkor illik ha kérdeznek is. Ezt tanuld meg egy életre.
2017. febr. 20. 14:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha ő azzal nyitott volna, hogy nagyobb lett pocakod és kevesebb a hajad?

Egyébként csak a bolond és a gyerekek mondanak ki mindent, ami eszükbe jut. Gondold át te melyik csoportba tartozol! Akármelyikbe is, úgyse érted az érveket.

2017. febr. 20. 14:09
 24/24 anonim ***** válasza:
csak az igazat mondtad :D
2017. febr. 20. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!