Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsem el, hogy mit akarok?
Van egy fiú akivel egy ideje beszélgetünk fabcebbokon, de én nem tudom, hogy mit akarok tőle. Először úgy voltam vele, hogy én tőle biztos hogy barátságnál többet soha nem akarok. Aztán most már hiányzik, ha nem ír. Mindig azt várom, hogy írjon.
El is hívott, hogy találkozzunk, de le akarom mondani, mert félek.. még soha nem találkoztam így egy fiúval se, és nekem olyan korai :D
Viszont ha lemondom, félek, hogy elveszítem, pedig nem is az enyém, semmi nincs még köztünk, de akkor is félek..
Hogy döntsem el, hogy mit akarok?
Mint a srác, akiről beszélsz.
Elhívtam a lányt, és leintett. De ez már múlt, te meg jövőidőbe írod a lemondását. Szóval nem én vagyok az :) (SZerintem)
Meg aztán, ez a lány ritkán válaszol, te meg ott csüngsz a monitoron, szóval, megint csak kétlem, hogy te lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!